nic tylko nagrywać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja się pytam jakim cudem te barany nie widza jebanego krateru na środku jezdni -,-
Nic tylko wpieprzyć się w taką dziurkę jakimś starym złomem, zadzwonić po policje , zrobią zdjęcia i protokół, następnie do urzędu miasta , zaraz jak to było ostatnim razem?? aaa potem urząd kieruje sprawę do ubezpieczyciela dróg , któremu przedstawia się rachunek zakupu danej części , najlepiej przekładni kierownicy. I tak na koncie mamy ok 2000 tys w zależności od pojazdu jakim wpadamy w dziurkę.
A jak wpadnę nogą to coś mi się należy?
extrime-miałeś kiedyś wypadek -to nie pierdol głupot że na tym zarabiasz
@up,
Tak należy...odszkodowanie od zarządcy drogi.Najlepiej zgłosić się do jakieś firmy np. EuCO.Ja w lato wjebałem sie do studzienki rowerem, była niezabezpieczona. złamana ręka wstrząs mózgu i takie tam inne.15.000 tysia mi wywalczyli.....
Niby duzo zlego sie o tej firmie mowi ale kase ładną wywalczyli.
Tak należy...odszkodowanie od zarządcy drogi.Najlepiej zgłosić się do jakieś firmy np. EuCO.Ja w lato wjebałem sie do studzienki rowerem, była niezabezpieczona. złamana ręka wstrząs mózgu i takie tam inne.15.000 tysia mi wywalczyli.....
Niby duzo zlego sie o tej firmie mowi ale kase ładną wywalczyli.
brylant1412 napisał/a:
extrime-miałeś kiedyś wypadek -to nie pierdol głupot że na tym zarabiasz
extrime ma rację. W racie takiej sytuacji jeśli wjedziemy autem w dziurę ba, nawet jak najedziemy na dziurkę 50x50 cm o głębokości 3 cm i uszkodzimy pojazd to:
-włączamy awaryjne
-dzwonimy na policję i mówimy że jest taka i siaka sytuacja
-potem spisują protokół dzięki któremu możemy dużo pod warunkiem że auto będzie uszkodzone.
Ja osobiście miałem takich okazji żeby zarobić chyba z milion. A to jakaś dziura, a to ktoś wymusza pierwszeństwo itd. tylko jest taki mały problem...
... czy warto rozbić dobry samochód???
cherry, a co ty bys robił w takim miejscu na ulicy? to nielegalne przechodzenie, jakbys wysiadl w czasie jazdy to blokowanie ruchu... moze cos bys dostał, ale razem z mandatem za wykroczenie
wpadły tylko audi, w dodatku dwie prawie identyczne... to na pewno jakiś spisek
Takie rzeczy tylko w Polsce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów