Profesjonalny wresler kontra 9 letnia dziewczynka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mnie to śmieszy nawet...
szkoda że tsunami ich calych nie zmyło
Prawie uwierzyłem, że to nieudawane : f
wyjebany fryz pana, a mała musiała się napierdalać przed walką bo przyszła na ring z zapuchniętymi oczyma.
Dziwne, że nikt nie pisał jeszcze, że rżnął by tę panienkę na końcu Więc ja bym rżnął
Esencja wrestlingu
kurwa mać, ja jak przeczytałem opis bałem się że koleś zgwałci to dziecko, w końcu to japonia.
kudlaty1125 napisał/a:
kurwa mać, ja jak przeczytałem opis bałem się że koleś zgwałci to dziecko, w końcu to japonia.
Ale polski portal. Treści pedofilskie są zabronione.
Ja bym nic nie miał przeciwko wrestlingowi, gdyby nie to, że ten teatrzyk jest obstawiany za realne pieniądze. Trzeba być popierdolonym, żeby obstawić coś co jest przedstawieniem, którego koniec zależy na kogo więcej postawili ludzie. Jesteś w większości - przegrywasz.
też bym sie wkurwił jak ktoś zabrał by mi kredki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów