Polska rzeczywistość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie mógł tego żaden polak zrobić tylko parch żydowski musiał. Nawet nie słuchałem bo mam to w dupie zasadniczo - uważam ,ze każdy rodzic ,którego dziecko zostało pokrzywdzone powinien napierdalać kijem w ryj takiego księdza aż nie zacznie przepraszać ,ze się urodził a poźniej jeszcze poprawić z drugiej strony aby równo puchło.
No ale kurwa parch żydowski musiał być na filmiku....
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No ale kurwa parch żydowski musiał być na filmiku....
Dla niezorientownych dodam że ten pan tez kiedyś był księdzem i jak zobaczył co Ci czarni wyprawiają, zdjął sutanne i postanowił pokazać całej zapatrzonej polsce w boga, że księża to zwykli sku***syni...
Dla niezorientownych dodam że ten pan tez kiedyś był księdzem i jak zobaczył co Ci czarni wyprawiają, zdjął sutanne i postanowił pokazać całej zapatrzonej polsce w boga, że księża to zwykli sku***syni...
Proboszcz do księdza:
- Za pedofilię zostajesz przeniesiony do wiejskiej parafii na drugim końcu Polski.
- Ale przecież wszyscy księża ruchają dzieci.
- Ale nie, kurwa, na ołtarzu!
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Za pedofilię zostajesz przeniesiony do wiejskiej parafii na drugim końcu Polski.
- Ale przecież wszyscy księża ruchają dzieci.
- Ale nie, kurwa, na ołtarzu!
Staff.Guy napisał/a:
Chyba nie wiesz kto to jest... To jest redaktor tej gazety i jest to gazeta "Fakty i Mity" a nie "Fakt"Hhahahahhahahahahhaha rozmowa z jakims randomem co czyta wiadomosci z faktow hahahahhaha , debilizm na forum
Apropo tego, ze ksieze tak ukrywaja pedofili to jest odnosnie tego traktat w katolickim kosciele. Traktat ma jakas nazwe, ale niepamietam jaka. Podpisal go dawno temu jakis papiez. W tym traktacie chodzi o to, ze pedofilia wsrod ksiezy jest uwazana nie za przestepstwo, tylko za grzech i jak taki ksiadz sie dopusci pedofili to jest spowiadany, po czym ukrywany gdzies na swiecie, aby niebyl gnebiony przez lud. Byla tam jeszcze jedna klauzula, z ktorej wynikalo jasno, ze go ukrywaja, aby dalej mogl gwalcic dzieci.
Bania pierdolisz głupoty,ska-p crimen sollicitationis słuchać.
@up
Ze ty chuj wiesz to juz nie musisz pisac, ze ja glupoty pierdole, poszperaj po necie to zobaczysz głąbie.
Ze ty chuj wiesz to juz nie musisz pisac, ze ja glupoty pierdole, poszperaj po necie to zobaczysz głąbie.
i czego się dziwisz?
Kurwa!!!!!! Jak ja nie cierpię księży!!!!!!
Chuje powinni świecić przykładem a co drugi to pedofil.
Chuje powinni świecić przykładem a co drugi to pedofil.
musicie miec straszny bol dupy po tym jak was ksieza wyruchali, ze chce wam sie pisac takie dlugie gorzkie zale...
>edukowanie społeczeństwa na sadisticu... -_-
>edukowanie społeczeństwa na sadisticu... -_-
Sorry, ale jak widzę sam tytuł "Fakty i Mity" to treść traktuję jako żart:/
srf napisał/a:
Sorry, ale jak widzę sam tytuł "Fakty i Mity" to treść traktuję jako żart:/
no jasne. lepiej przyklej twarz z powrotem do telewizora. Tam dają taką papkę że nie trzeba pomyśleć co się dzieje naprawdę na świecie. Przecież myślenie boli.. a te seriale tasiemcowe taakiee faaajneeee sąąąąąąą....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów