Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
kamuha 2010-10-26, 21:26
tranzystor napisał/a:

Chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo jesteś tak tępy, że nie dopatrujesz się ironii. Nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej w RP, bo to są wszyscy złodzieję ("szczerość", ale tylko do wygranych wyborów).

Drugi twój post i po raz kolejny pokazałeś że jednak sam masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego. wali nas na kogo głosujesz, ale dałeś przykład tego o czym pisał Gszysztof

tranzystor napisał/a:

I tym "kimś" musisz być Ty - aktywista PiS walczący o prawość i równość w naszym kraju, zagorzały przeciwnik agresji i wszelkiej zawiści

zatem.
mów do słupa a słup jak dupa. "Nie jesteś z nami to jesteś z tamtymi" -popieram autora tego hasła. Jest sporo takich ciuli.
Zgłoś
M................g 2010-10-26, 22:56 3

Tusk to jebana szmata która daje dupy za dwa piwa, Komorowski to jego suka która spełnia wszystkie rozkazy swojego pana. PO to jedna wielka banda skurwieli i nic tego nie zmieni.

Kaczyński z kolei to człowiek chory psychicznie. I ja to już kurwa mówię poważnie, ten człowiek powinien iść się leczyć bo jest popierdolony. Odjebało mu po śmierci brata bliźniaka i nie ma co temu zaprzeczać. Na początku było mi go żal, bo to na pewno wielka tragedia, ale teraz, po tym co on kurwa odpierdala doszedłem do wniosku, że pierdolić go. Jak jest taki zjebany psychicznie to niech się trzyma od polityki z daleka.

A PiS to banda oszołomów, pojebanych fanatyków religijnych, wiernych swojemu pojebanemu wodzu, więc ich też jebał pies chory na AIDS z rakiem prostaty i wodogłowiem.

JKM z kolei to kolejna polityczna prostytutka z syndromem Palikota, potrafi jedynie robić z siebie pajaca (no ktoż kurwa przy zdrowych zmysłach zakłada gigantyczną muchę, goli łeb na łyso i nosi wąsy które Piłsudskiego przyprawiłyby o kompleksy?) więc też jest chuja warty. Jedyna różnica między nim i Tuskiem jest taka, że Tusk wystawia swój wyjebany odbyt w stronę dorosłych, a JKM próbuje przekupić młodzież i głosi chwytne hasełka które ci chętnie podłapują i zaśmiecają internet newsami na jego temat.

Tyle jeśli chodzi o politykę. I jeśli już kurwa naprawdę musicie mnie zaszufladkować to dodam jeszcze że jestem satanistą, czytam Biblię Szatana i mam pentagram.

Jeszcze jakieś kurwa pytania?!
Zgłoś
T................a 2010-10-27, 17:20
up@ czemu sobie przeczysz? Skoro dani politycy są złem wcielonym i wszystko co robią krzywdzi ludzi to są Złym zjawiskiem. Szataniści kochają ZuO, powinieneś kochać samolubnych polityków, a politykę wykorzystać do zdobycia władzy nad światem i zrobienia wielkiego obozu koncentracyjnego (Zło absolutne- dążenie satanistów). Zamiast więc szatanizować na sadolu idź wiązać Tuskowi sandałki No chyba że jesteś zajęty gonieniem kotów na dzielni.
Zgłoś
M................g 2010-10-27, 21:14 1
@up
Taa jasne. Dla mnie polityka to jedno wielkie gówno. Nie chcę dostawać kasy za rzucanie się gównem. Mam jeszcze odrobinę godności.
chyba

I już w ogóle mniejsza o to, że - z tego co widzę - to o satanizmie wiesz tyle co proboszcz w wiejskiej parafii.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem