Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mów kurwa po polsku ;/
Ktoś to kurwa musi powiedzieć wprost.
I tym "kimś" musisz być Ty - aktywista PiS walczący o prawość i równość w naszym kraju, zagorzały przeciwnik agresji i wszelkiej zawiści
Nie wiem kiedy ludzie przejrzą na oczy i przestaną popierać tylko te dwie partie (no bo qrwa czemu tylko te ? Bo o nich najgłośniej w mediach ?) i zauważą, że istnieje chociażby partia UPR i nie mówię, że musi ona pasować każdemu do jego poglądów, ale przynajmniej ich lider mówi wszystko otwarcie i szczerze, a co najważniejsze TRZYMA SIĘ SWOICH POGLĄDÓW.
I tym "kimś" musisz być Ty - aktywista PiS walczący o prawość i równość w naszym kraju, zagorzały przeciwnik agresji i wszelkiej zawiści
W jakim stopniu trzeba być upośledzonym, żeby wyznawać zasadę "Nie jesteś z nami, to trzymasz z tamtymi"? Czy jesteś w stanie przyjąć do wiadomości, że niektórzy mają soczyście wyjebane na twoich politycznych bożków, niezależnie czy nazywają się PIS, PO czy HIV, a wyśmiewają ich wszystkich w równym stopniu?
przynajmniej ich lider mówi wszystko otwarcie i szczerze, a co najważniejsze TRZYMA SIĘ SWOICH POGLĄDÓW.
równie dobrze możesz głosować na byle kogo, kto jest szczery...
I wlasnie najwikeszym problemem tego kraju jest wlasnie to ze tacy kurwa idioci jak wy ( jest ich 90%) ida glosowac i widza tylko3 partie ktore pokazuja w stacjach propagandowych dlatego w polsce cvaly czas jest tak jak jest i nic sie nie zmienia.
Podejrzewam, że jesteś niszowym idiotą głosującym na idiotę JKM
W jakim stopniu trzeba być upośledzonym, żeby wyznawać zasadę "Nie jesteś z nami, to trzymasz z tamtymi"? Czy jesteś w stanie przyjąć do wiadomości, że niektórzy mają soczyście wyjebane na twoich politycznych bożków, niezależnie czy nazywają się PIS, PO czy HIV, a wyśmiewają ich wszystkich w równym stopniu?
Chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo jesteś tak tępy, że nie dopatrujesz się ironii. Nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej w RP, bo to są wszyscy złodzieję ("szczerość", ale tylko do wygranych wyborów).
Tutaj kolejna wypowiedź przeciwnika agresji i obrażania innych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów