Dziwne zjawisko pojawiło się na mapach pogodowych w ubiegłą niedzielę, 08 maja, 2016 roku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. radary burzowe i nie tylko uzywaja do wykrywania zaklocen w polu magnetycznym.
2. wielki zderzacz jest jednym gigantycznym elektromagnesem wytwarzajacym gigantyczne pole magnetyczne
3. wniosek akurat 8 maja byl uzywany i tyle
to tak samo jak z aparatami fotograficznymi i pilotem na IR latwy sposob na sprzwdzenie czy pilot dziala, czlowiek nie widzi ale aparatura wychwytuje to
2. wielki zderzacz jest jednym gigantycznym elektromagnesem wytwarzajacym gigantyczne pole magnetyczne
3. wniosek akurat 8 maja byl uzywany i tyle
to tak samo jak z aparatami fotograficznymi i pilotem na IR latwy sposob na sprzwdzenie czy pilot dziala, czlowiek nie widzi ale aparatura wychwytuje to
szogunek,
Ludzie zawsze na wszystko znajdą "racjonalne" wytłumaczenie oraz zawsze dostrzegają to co chcą dostrzegać.
Ciekawi mnie tylko jak długo można "uspokajać" swoją głowę, że wszystko jest w porządku.
Ludzie zawsze na wszystko znajdą "racjonalne" wytłumaczenie oraz zawsze dostrzegają to co chcą dostrzegać.
Ciekawi mnie tylko jak długo można "uspokajać" swoją głowę, że wszystko jest w porządku.
Kolejny kurwa ekspert z internetów jak te przygłupy od chemtrails. Bez kitu jak kogoś interesuje nauka to niech się skupi na NAUCE, a nie rewelacjach jakiegoś kretyna, który nie rozumie w jaki sposób wykrywa się chmury...
Tyle ludzi widziało, to dlaczego nie ma zdjęć, przedstawiających tą chmurę? Jeszcze nie zrobili w Photoshopie? Na ich stronie zobaczyłem inny filmik, pokazujący rzekomy portal nad CERN, wielka szkoda, że okolica CERN wygląda całkiem inaczej niż na spreparowanych zdjęciach i filmach.
Egregor napisał/a:
szogunek,
Ty za to jesteś jednym z tych ekspertów z zerową wiedzą na jakikolwiek temat i wierzysz we wszystkie teorie spiskowe.
W cern tworzą czarne dziury, chemitriale nas zatruwają, ziemia jest płaska a Kopernik była kobietą.
Velture, Na jakiej podstawie stwierdziłeś że mam zerową wiedzę?
Na początek dodam że rozmowa o światopoglądzie nie ma sensu gdyż różnimy się wiedzą jaką zdobyliśmy oraz doświadczeniami osobistymi.
Co do "teorii spiskowych" część z nich jest prawdziwa chyba że nadal wierzysz że AL-Kaida zrobiła zamach 11 września itp.
Czy kiedykolwiek weryfikowałeś historię? np.Okrągły stół w podręcznikach podają że była transformacja ustroju
lecz w rzeczywistości dogadanie się komuchów z komuchami z opozycji.
To jest główny problem współczesnego życia, ludzie za bardzo zaufali "nauce", która zaspokaja jakiś rodzaj ciekawości lecz po przeanalizowaniu tematu okazuję się "płaska" np. teoria ewolucji wytłumacz mi pojęcia makro- i mikro ewolucji...
Uważam, że prawda zawsze leży gdzieś pośrodku i możemy w jakiś sposób przybliżyć się do poznania prawdy tylko potrzebujemy OTWARTEGO umysły nie zamykającego się tylko w "ramach" nauki
Na początek dodam że rozmowa o światopoglądzie nie ma sensu gdyż różnimy się wiedzą jaką zdobyliśmy oraz doświadczeniami osobistymi.
Co do "teorii spiskowych" część z nich jest prawdziwa chyba że nadal wierzysz że AL-Kaida zrobiła zamach 11 września itp.
Czy kiedykolwiek weryfikowałeś historię? np.Okrągły stół w podręcznikach podają że była transformacja ustroju
lecz w rzeczywistości dogadanie się komuchów z komuchami z opozycji.
To jest główny problem współczesnego życia, ludzie za bardzo zaufali "nauce", która zaspokaja jakiś rodzaj ciekawości lecz po przeanalizowaniu tematu okazuję się "płaska" np. teoria ewolucji wytłumacz mi pojęcia makro- i mikro ewolucji...
Uważam, że prawda zawsze leży gdzieś pośrodku i możemy w jakiś sposób przybliżyć się do poznania prawdy tylko potrzebujemy OTWARTEGO umysły nie zamykającego się tylko w "ramach" nauki
Z taką dykcją to by się lepiej nie zabierał za lektorowanie w filmikach
"sam zderzacz mierzy około 30km średnicy" jak dla kogoś 5 mil to ~30km to ja pierdolę
szerLucjan napisał/a:
"sam zderzacz mierzy około 30km średnicy" jak dla kogoś 5 mil to ~30km to ja pierdolę
Pomyliła mu się długość ze średnicą. Ale jak jesteś taki mądry to podaj wzór na delte bez szukania w internecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów