📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie dziwna ryba, tylko 2 forma obcego, teraz się gdzieś skitra i wyrośnie na wielkiego skurwiela
a głupi ludzie ją tłuką i drażnią, a może to gatunek na wymarciu???
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Daniel01 napisał/a:
Nie jest na wymarciu i jest bardzo powszechny. Po prostu nikt tego kurwa nie łowi.
Jak ktoś chętny to: fishbase.de/summary/4899
Do 30 cm z tego co wyczytałem.
A co do tego czy jest jadalna czy nie to nie wiem ale skoro to gówno żyje w mule to nawet jeśli jadalne musi być obrzydliwe w smaku jak każda tego typu ryba.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Do 30 cm z tego co wyczytałem.
A co do tego czy jest jadalna czy nie to nie wiem ale skoro to gówno żyje w mule to nawet jeśli jadalne musi być obrzydliwe w smaku jak każda tego typu ryba.
No i? Jeżeli to nawet ostatni osobnik, niech zdycha i bardzo dobrze. No chyba że jest pyszny i zdrowy, wtedy hodować w klatkach pod wodą.
@up
Jeśli to ostatni osobnik to praktycznie nie ma żadnego znaczenia czy go tłuką czy nie bo nawet jakby był nowoczesny jak na tęczowej paradzie to się nie rozmnoży
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jeśli to ostatni osobnik to praktycznie nie ma żadnego znaczenia czy go tłuką czy nie bo nawet jakby był nowoczesny jak na tęczowej paradzie to się nie rozmnoży
Gówno w życiu widziałeś
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
"No i? Jeżeli to nawet ostatni osobnik, niech zdycha i bardzo dobrze. No chyba że jest pyszny i zdrowy, wtedy hodować w klatkach pod wodą."
Głupiś?
Głupiś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów