18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
gupichuj 2017-02-22, 21:59 2
luki211,
Jak nie wiesz to się nie udzielaj bo Ci konkubent założy patelnie zamiast kierownicy.
Zgłoś
Zadi_ 2017-02-22, 22:40
nuda nuda nuuuda....
Zgłoś
muniek112 2017-02-22, 23:01
KiKiZ napisał/a:

Jeżdżę po Krakowie codziennie od 2 lat i rzeczywiście, czym nowsze BMW tym większe pajace, aczkolwiek jakbym miał tak szczerze porównać - brak włączania kierunkowskazów, buractwo na drodze itd - to w większości takie zachowania są ze stron VW, to, to już jest patologia co oni robią...

Jeżdżąc w sezonie rano i popołudniu po Lublinie to najczęściej takie coś było spotykane w Audi
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-02-23, 1:48
Cytat:

Jeżdżę po Krakowie codziennie od 2 lat i rzeczywiście,

To się przeprowadź do normalnego miasta a nie kurwa jeździsz po Bochniowsko Wieliczkowskim skrzyżowaniu wiesniaków, buraków i sebixów....

Kraków - najgorsze miasto w jakim miałem wątpliwą przyjemność przebywać.
Chamstwo, skurwysyńśtwo, drożyzna , cwaniactwo , chamstwo, skurwysyństwo (już pisałem ? tak, pisałem bo jest tam chamstwo i skurwysyństwo) na drogach...
Najgorsze miasto do jazdy ....

==============================================
Zgłoś
mufasa1908 2017-02-23, 3:11
Problem jest taki, ze kazdy model jest obarczony swoistego rodzaju wada fabryczna.. mianowicie.. po lewej strony kierownicy mamy manetke oczyszczania pasa ruchu.. wiadomo jak co jedzie przed toba lewym pasem to napier**asz ta manetka i takie specjalne blyski sciagaja samochod zagradzajacy ci droge.. problem polega na tym ze ta wajcha jest b. czyla k azde wychylenie jej z plaszczyzny poziomej w gore czy w dol powoduje uruchomienie sie alarmu w postaci blyskajacej zielonej strzalki ktora tak po oczach jebie ze az bola.Problem ma nature techniczna i bawarsc inzynierowie nie sa w stanie go rozwiazac.
Zgłoś
Eleir 2017-02-23, 14:59 1
Kocham ból dupy pizd z tico i innych samochodopodobnych wyrobów
Zgłoś
Maciekxxx 2017-02-23, 21:09
Mam BMW i używam kierunkowskazów jak normalny uczestnik ruchu drogowego. I zaczyna mnie to drażnić jak przeciętne buraki w dresach niszczą swoim zachowaniem idee tej marki.
Zgłoś
prawda 2017-02-23, 22:17
Maciekxxx napisał/a:

Mam BMW i używam kierunkowskazów jak normalny uczestnik ruchu drogowego. I zaczyna mnie to drażnić jak przeciętne buraki w dresach niszczą swoim zachowaniem idee tej marki.

a gdzie ty widzisz tych dresow w bmw? teraz wszystkie dresy poruszaja sie audicami
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów