18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
1.Michal 2017-02-22, 15:17 13
A spryskiwacze działają?
Zgłoś
k................s 2017-02-22, 15:18 25
Pewnie ktoś mu zrobił psikusa i kupił to

Zgłoś
nowynick 2017-02-22, 15:20 1
Aż po ilości paliwa w tym burakowozie jestem w stanie uwierzyć, że jakiś Seba serio się zaczął zastanawiać
Zgłoś
arkulik 2017-02-22, 15:21 3
To funkcja dla bogatych ludzi. Legenda głosi, że strzałka ta ( podobno istnieje też druga w prawo) włącza kierunkowskaz. Skutki jego działania widzą tylko bogaci ludzie ( ja mam VW -jestem za biedny i niestety efektów nie obserwuję). W związku z powyższym właściciele BMW zwolnieni są z obowiązku używania kierunkowskazów gdyż zbyt mało osób będzie w stanie zauważyć kierunkowskaz.
Zgłoś
W................. 2017-02-22, 15:30 2
Kurwa, mam jakieś deja vu... i to zarówno względem tematu, jak i komentarza z manetką.
Zgłoś
k................s 2017-02-22, 15:54 7
W.S.N.R. napisał/a:

Kurwa, mam jakieś deja vu... i to zarówno względem tematu, jak i komentarza z manetką.

Wierz mi, nie ostatni raz
Zgłoś
andrzejrobert75 2017-02-22, 16:12 1
brejn czek
Zgłoś
mygyry 2017-02-22, 18:15 3
Znowu to samo... A po chuj ma używać kierunkowskazu? Przecież wiadomo, że jak BMW zwalnia, to zaraz będzie skręcać inaczej, nigdy nie zwalnia
Zgłoś
bleblebator1 2017-02-22, 19:05 51

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
dobra_kawa 2017-02-22, 21:15
Amad100 napisał/a:

Widać, skąd zajebane.

]

z kwejka
Zgłoś
Fiksat 2017-02-22, 21:24 3
We wszystkich modelach BMW montowany jest specjalny rodzaj żarówek do kierunkowskazów.

Emitują one światło, którego nie widzą biedni ludzie
Zgłoś
tranzystor 2017-02-22, 21:41 1
Suche jak pochwa feministki.
Zgłoś
KiKiZ 2017-02-22, 21:43 1
Jeżdżę po Krakowie codziennie od 2 lat i rzeczywiście, czym nowsze BMW tym większe pajace, aczkolwiek jakbym miał tak szczerze porównać - brak włączania kierunkowskazów, buractwo na drodze itd - to w większości takie zachowania są ze stron VW, to, to już jest patologia co oni robią...
Zgłoś
luki211 2017-02-22, 21:50
Jaki głupi, przecież to lampka od kierunkowskazu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów