18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ostatnio przeglądając google mapy zauważyłem dziwne światła w rosyjskim mieście Piatigorsk i jego okolicach.

Nie wiem czy to błąd google map czy na prawdę coś tam było, ale mnie to zdziwiło.

ten mi coś przypomina
Tego jest więcej, a w internecie nic nie ma na ten temat.

Zgłoś
Trollerson 2013-08-03, 15:39
To jost cenzura albo ptaki nasrały.

Zawód: Trolling Prymitywny, Forma słaba
Zgłoś
Dynferus 2013-08-03, 15:54
Ruski coś ukrywają może to silosy atomowe?
Zgłoś
M................d 2013-08-03, 16:07 3
Silosy atomowe, ja pierdole ale faza
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-08-03, 16:16
Jak czegoś nie ma w internecie to znaczy ,że to nie istnieje....
Zgłoś
rockface123 2013-08-03, 17:25
chuja ukrywają, ktoś sie gumką w paint bawił

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
banyo 2013-08-03, 18:25 8
To w takim razie w Polsce dokładnie w Bydgoszczy też mamy silosy i to na dachu miejskiego ratusza!
Zgłoś
mroczny30 2013-08-03, 20:24
@up chyba was Wasze komputerki w chuja robią
nie wiem jak do ruskich lokacji, ale bydgoski ratusz u mnie się bez problemu wyświetla
Zgłoś
banyo 2013-08-03, 21:08
@up chyba nas nie robią w chuja
użyłem funkcji zdjęć historycznych w google earth i przy dacie 25.10.2010 pokazuje się właśnie coś takiego
Zgłoś
Bezem 2013-08-03, 23:11
@up no to chyba ty nas robisz w chuja, było mówić, że kurwa stare zdjęcia, bo się już wybierałem obejrzeć
Zgłoś
banyo 2013-08-04, 0:41
@up dobra mój błąd przyznaje się
Zgłoś
Portnoy 2013-08-04, 13:35
Kolektory sloneczne odbijaja swiatlo. Dziekuje.

To Live Forever
Zgłoś
fhMichaelo 2013-08-05, 2:19
Miedziowe lub aluminiowe blachy, które służą jako pokrycia dachów najwidoczniej odbijają promienie Słoneczne idealnie pod takim kontem, że satelita je wypał.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów