Ostatnio przeglądając google mapy zauważyłem dziwne światła w rosyjskim mieście Piatigorsk i jego okolicach.
Nie wiem czy to błąd google map czy na prawdę coś tam było, ale mnie to zdziwiło.
ten mi coś przypomina
Tego jest więcej, a w internecie nic nie ma na ten temat.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T................n
2013-08-03, 15:39
To jost cenzura albo ptaki nasrały.
D................s
2013-08-03, 15:54
Ruski coś ukrywają może to silosy atomowe?
M................d
2013-08-03, 16:07
Silosy atomowe, ja p🤬le ale faza
Jak czegoś nie ma w internecie to znaczy ,że to nie istnieje....
r................3
2013-08-03, 17:25
c🤬ja ukrywają, ktoś sie gumką w paint bawił
To w takim razie w Polsce dokładnie w Bydgoszczy też mamy silosy i to na dachu miejskiego ratusza!
m................0
2013-08-03, 20:24
@up chyba was Wasze komputerki w c🤬ja robią
nie wiem jak do ruskich lokacji, ale bydgoski ratusz u mnie się bez problemu wyświetla
@up chyba nas nie robią w c🤬ja
użyłem funkcji zdjęć historycznych w google earth i przy dacie 25.10.2010 pokazuje się właśnie coś takiego
@up no to chyba ty nas robisz w c🤬ja, było mówić, że k🤬a stare zdjęcia, bo się już wybierałem obejrzeć
@up dobra mój błąd przyznaje się
Kolektory sloneczne odbijaja swiatlo. Dziekuje.
f................o
2013-08-05, 2:19
Miedziowe lub aluminiowe blachy, które służą jako pokrycia dachów najwidoczniej odbijają promienie Słoneczne idealnie pod takim kontem, że satelita je wypał.