1. Gzie ta śmierć?
2. Mógł je zacząć macać po tyłkach i łapać za cyce hebr, z tego co widzę to wszystko w miarę dorodne , raz dwa by go puściły xD a kto wie może i by się spodobało każdej ze stron xD
zmień sobie nick na " nigdy nie ruchałem i nigdy nie porucham "
1. Gzie ta śmierć?
2. Mógł je zacząć macać po tyłkach i łapać za cyce hebr, z tego co widzę to wszystko w miarę dorodne , raz dwa by go puściły xD a kto wie może i by się spodobało każdej ze stron xD
jakie kurwa dorodne? zwykłe świnie, bydło, trzoda CHLEWNA
jak świnie w ciałach o kształcie człowieka i z ludzkim mózgiem i ludzą inteligencją ale to trzoda CHLEWNA.
do chlewu i tarzać się w błocie i wpierdalać kasze z gównem., istne świnie jak patrze na te ich bralizijskie nogi nie widzę nic prócz świnskiej skóry bleh.
świnskie dupska bleh aż żygać się chce na mysl jakby taka usiadła ci na kutasie. jebane bydlaki brazylijskie i meksykanskie, latynoskie bydło, nienawidze kurew
jak świnie w ciałach o kształcie człowieka i z ludzkim mózgiem i ludzą inteligencją ale to trzoda CHLEWNA.
do chlewu i tarzać się w błocie i wpierdalać kasze z gównem., istne świnie jak patrze na te ich bralizijskie nogi nie widzę nic prócz świnskiej skóry bleh.
świnskie dupska bleh aż żygać się chce na mysl jakby taka usiadła ci na kutasie. jebane bydlaki brazylijskie i meksykanskie, latynoskie bydło, nienawidze kurew
Hehehe skisłem w chuj xD mój Ty mały rasisto
Dobra, zgadzam się, zmieniłeś mój światopogląd, obejrzałem to jeszcze raz i potwierdzam.
Zwieńczeniem sobie nick na:
"Raz w dupę to nie podał"
Zmień sobie nick na:
"Raz w dupę to nie podał"
Zmień sobie nick na:
"Raz w dupę to nie pedał"
Jebany słownik******
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów