📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
bardzo ładnie. Nic dodać, nić ująć.
Dziwne, niedziwne - ważne że sie rozjebał.
Szkoda,że jeszcze się dziad na rowerze z kula podczas obracanie nie wyjebał :)byłoby combo.
Odpowiedź: baba za kierownicą...
Odpowiedź: baba za kierownicą...
Kurwa ja przez takie filmiki na sadolu powoli zaczynam bac sie jezdzic na motorze,za kazdym razem jak jade glowna ulica i ktos podjeżdża z drogi podporzadkowanej i widze, ze porwadzi kobieta to mam dziwne wrazenie, ze zaraz niewiadomo czemu odkreci gaz w pizde i sie we mnie wjebie...
on jest na yebaju
To, że baby nie potrafią jeździć jest faktem, ale ja tam za kierownicą widzę faceta.
favi_fav napisał/a:
To, że baby nie potrafią jeździć jest faktem, ale ja tam za kierownicą widzę faceta.
To chyba oglądamy 2 różne filmy .
Który chłop odpierdoli coś takiego mając:
- więcej niż 15 lat
- mniej niż 2 promile
Następnie: który mężczyzna wysiadłby (o ile odważyłby się najpierw wsiąść do trumny zwanej Yaris) po uderzeniu, sprawdzić, czy na pewno się zderzył i zaczął znowu wsiadać do samochodu?
P.S. powtórzę się, ale uważam, że testy psychotechniczne przed podjęciem nauki na kursie sprawiłyby, że część bez zdolności do prowadzenia auta jednak pojedzie autobusem. Gwarantuję, że znajdzie się spory procent, który obleje test zdolności intelektualnych . Prawo jazdy to przywilej, a nie obowiązek! Nie każdy musi je mieć!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów