📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Air maxy wytrzymają wszystko
huncfot130 napisał/a:
Air maxy wytrzymają wszystko
Przereklamowana tandeta... Chcesz dobre buty, to sobie kup Salomony, Meindle, albo Lowy...
DMT napisał/a:
Przereklamowana tandeta... Chcesz dobre buty, to sobie kup Salomony, Meindle, albo Lowy...
A Ecco? Hikkingowe bardzo wygodne i nie do zdarcia, ale... Podeszwa mocno śliska. Dla mnie absurd w tym typie obuwia.
DMT napisał/a:
No! i zagraj w nich np. w kosza lub tenisa. Są dobre, ale do turystyki itp.
RobsoN napisał/a:
No! i zagraj w nich np. w kosza lub tenisa. Są dobre, ale do turystyki itp.
Do kopania po ryju, też się dobrze sprawdzają...
DMT napisał/a:
Stare salomony mimo, że robione przez adidasa były całkiem dobre, ale porównując je z najkami ACG (też oczywiście starymi), to wypadają mizernie.
Farołrz napisał/a:
Stare salomony mimo, że robione przez adidasa były całkiem dobre, ale porównując je z najkami ACG (też oczywiście starymi), to wypadają mizernie.
Salomon XA Pro 3D V8 GTX omijać szerokim łukiem, Speed crossy 5 mogę polecić. Te z gore-texem, bo są dwa rodzaje i trzeba uważać, żeby się nie naciąć, a wszystkie speedy trzeba sprawdzać dwa razy i między bajki możecie sobie włożyć ceny 200-300zł. Chińska tandeta...
~DMT napisał/a:
Mam gdzieś jedną parę, ale jakoś do mnie nie przemawiają...
Wypij pól litra to zaczną.
Jako pierwszy z szanownych przedmówców chciałem zauważyć, że oprócz butów znajdują się tam jakieś zwłoki -
Manolito666 napisał/a:
Jako pierwszy z szanownych przedmówców chciałem zauważyć, że oprócz butów znajdują się tam jakieś zwłoki -
właśnie bardzo ciekawe, a nie pierdolenie o zjebanym obuwiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów