18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
huncfot130 2021-10-08, 17:12 30
Air maxy wytrzymają wszystko
Zgłoś
~DMT 2021-10-08, 17:22 16
huncfot130 napisał/a:

Przereklamowana tandeta... Chcesz dobre buty, to sobie kup Salomony, Meindle, albo Lowy...

Q L I M A X
Zgłoś
sothis 2021-10-08, 17:25 3
DMT napisał/a:

Przereklamowana tandeta... Chcesz dobre buty, to sobie kup Salomony, Meindle, albo Lowy...

A Ecco? Hikkingowe bardzo wygodne i nie do zdarcia, ale... Podeszwa mocno śliska. Dla mnie absurd w tym typie obuwia.
Zgłoś
R................N 2021-10-08, 17:29 5
DMT napisał/a:

No! i zagraj w nich np. w kosza lub tenisa. Są dobre, ale do turystyki itp.
Zgłoś
~DMT 2021-10-08, 17:34 17
RobsoN napisał/a:

No! i zagraj w nich np. w kosza lub tenisa. Są dobre, ale do turystyki itp.

Do kopania po ryju, też się dobrze sprawdzają...

Q L I M A X
Zgłoś
McQurwa 2021-10-08, 17:37 5
huncfot130 napisał/a:

Prędzej rozłożą się izotopy radioaktywne

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
~DMT 2021-10-08, 17:37 2
sothis napisał/a:

A Ecco? .

Mam gdzieś jedną parę, ale jakoś do mnie nie przemawiają...

Q L I M A X
Zgłoś
kaziolord 2021-10-08, 17:46 10
@UP Bo to buty a one nie mówią
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-10-08, 17:57 1
DMT napisał/a:

Stare salomony mimo, że robione przez adidasa były całkiem dobre, ale porównując je z najkami ACG (też oczywiście starymi), to wypadają mizernie.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
~DMT 2021-10-08, 18:16
Farołrz napisał/a:

Stare salomony mimo, że robione przez adidasa były całkiem dobre, ale porównując je z najkami ACG (też oczywiście starymi), to wypadają mizernie.

Salomon XA Pro 3D V8 GTX omijać szerokim łukiem, Speed crossy 5 mogę polecić. Te z gore-texem, bo są dwa rodzaje i trzeba uważać, żeby się nie naciąć, a wszystkie speedy trzeba sprawdzać dwa razy i między bajki możecie sobie włożyć ceny 200-300zł. Chińska tandeta...

Q L I M A X
Zgłoś
Silverface 2021-10-08, 18:20 1
~DMT napisał/a:

Mam gdzieś jedną parę, ale jakoś do mnie nie przemawiają...

Wypij pól litra to zaczną.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Manolito666 2021-10-08, 18:56 86
Jako pierwszy z szanownych przedmówców chciałem zauważyć, że oprócz butów znajdują się tam jakieś zwłoki -
Zgłoś
Jerzy_Owsik 2021-10-08, 19:07 17
Manolito666 napisał/a:

Jako pierwszy z szanownych przedmówców chciałem zauważyć, że oprócz butów znajdują się tam jakieś zwłoki -

właśnie bardzo ciekawe, a nie pierdolenie o zjebanym obuwiu
Zgłoś
Igorek95 2021-10-08, 19:16 61
Bez kitu, dzieciaki chyba znalazły prawdziwego trupa w lesie, a tu pierdolamento o butach jakieś się zaczęło

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów