📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Uprzedzając komentarze - to NIE jest Sosnowiec.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Sunday napisał/a:
Mamy 2015 rok, a oni nadal nie mają LCD?
To jest CRT ciapku.
A mały skurwisyn na początku jak sprawdza czy nikt nie patrzy I z tego ci widzę oni mieli podgląd na żywo co się dzieje bo by tak szybko nie zareagowali.
No to młody będzie miał uraz do telewizji ....
Mamy 2015 rok, a oni nadal nie mają LCD? [/spojler]
To Cię zaskoczę ale większość ludzi wciąż nie ma LCD, a niektórzy w ogóle nie mają TV. Co z tego, że 2015 rok. Być może żyjesz w innym świecie ale 80% ludzi ma problem z tym co do gara włożyć, a co dopiero myśleć o nowym tv.
A sam nie posiadam już żadnego wiele lat i nawet nie zauważyłem, by go brakowało.
Widac, że prawdziwy ojciec, ledwo dźwieki usłyszał a już wiedział, że to telewizor leci i biegł z rekami
@Hvsarz Mowimy tu o ludziach a nie o malpach z Afryki.. Ciekawe ile osob w cywilizowanych krajach nie ma plaskich telewizorow? 1%?
garota napisał/a:
@BongMan
Nie pierdol i tak wiemy gdzie mieszkasz. Gorzej że zacząłeś się rozmnażać...
Nie zacząłem. Chyba, że twoja dziewczyna kłamała mówiąc o tych tabletkach.
Nie zawiodłem się!!!! Piwko i na główną
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów