📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
SLOVAN napisał/a:
O auto sie pizdnął i tyle...ślepe barany.
gorąco polecam, powinna być poprawa
xXx5226 napisał/a:
Przecież jesteś cyganem, a cygan od murzyna tylko różni sierścią oraz że trochę bardziej wyblakły jest.
Cześć Seba. Oczywiście nie kryje swoich cygańskich korzeni. Dzięki za jakże konstruktywny i bystry komentarz. Madrego
To się dobrze czyta. Nie bez powodu masz nick xXx5226. Mogę sobie zmienić mój na xXx5227 (jak mniemam pozostałe 5226 są już zajęte) chce być tak inteligentny i wysublimowany jak ty.
Czy to ważne w co dostał, o co się uderzył? Chuj z nim. Popatrzcie jak łatwo jest was napuścić na siebie.
kolki dostał i się zwinął, a nie strzelił no chyba, że z gumy do gaci
Widać i słychać, jak lewą łapą uderza o maskę tego szaro-czarnego rupiecia w 9-10 sekundzie.
To dlatego potem tak cierpi małpka biedna
To dlatego potem tak cierpi małpka biedna
CrazyEdek napisał/a:
Sam jesteś splot słoneczny, ręką w auto uderzył, jak robił unik.
Ręką uderzył ten w jasnej koszulce, ten w ciemnej uderzył w twardą kość czaszki łamiąc swoje kostki śródręcza.
Jakby dostał w splot słoneczny nie złożył by sie pozniej do ciosu ani nie stał by sobie taki wyprostowany i szczesliwy. Dotarło do jego małpiego móżdżka, że cos jest nie tak jak chciał użyć ręki... Choć pozniej jak widac urażona duma zaczęła proimeniować na jaja...
Wiadomo jakie figle
Spekal, a raczej peklo cos w nim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów