Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W 0:03 widać, jak kamień porusza się jeszcze przed dotknięciem go. O ile mi wiadomo nie ma takich kamieni, które odsuwają się w obecności ciała ludzkiego, dlatego ogłaszam ten kamień za jakiś ładny odlew, a filmik za fake. Dziękuję za uwagę
On go popchnął palcem (kciukiem).
ja jestem z jarosławiaJest to bardzo rzadki typ kamienia można go spotkać ewentualnie złapać na 321 lvl w Lesie na północny zachód od Jarosławia tylko miedzy 22 a 23 w poniedziałki. tzw "niiichujawlewo"
W 0:03 widać, jak kamień porusza się jeszcze przed dotknięciem go. O ile mi wiadomo nie ma takich kamieni, które odsuwają się w obecności ciała ludzkiego, dlatego ogłaszam ten kamień za jakiś ładny odlew, a filmik za fake. Dziękuję za uwagę
Jeszcze wyjaśnij przyczynę katastrofy smoleńskiej i masz piwo.
Jest to bardzo rzadki typ kamienia można go spotkać ewentualnie złapać na 321 lvl w Lesie na północny zachód od Jarosławia tylko miedzy 22 a 23 w poniedziałki. tzw "niiichujawlewo"
czemu akurat Jarosław ?
Bo nie na przykład, Kraków czy Warszawa. Jest Jarosław i już.
PS: Lub też autor tego wywodu nie lubi PiS'u i jest to aluzja do jego przywódcy Jarosława "Jarka" Kaczyńskiego?
@grzesio13
Bo nie na przykład, Kraków czy Warszawa. Jest Jarosław i już.
PS: Lub też autor tego wywodu nie lubi PiS'u i jest to aluzja do jego przywódcy Jarosława "Jarka" Kaczyńskiego?
Mieszkam w Jarosławiu, mam 321lvl, w poniedziałek o 22 byłem na spacerze i... nichooya nie znalazłem takiego cuda:( a szedłem nawet na północ.
Obalam mit o występowaniu tego kamczyka w Jarosławiu:)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów