📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest to bardzo rzadki typ kamienia można go spotkać ewentualnie złapać na 321 lvl w Lesie na północny zachód od Jarosławia tylko miedzy 22 a 23 w poniedziałki. tzw "niiichujawlewo"
moze to jakas ruda czy cos takiego a koles pod spodem ma magnes ?
Guzik tam, caly trik polega na ksztalcie tego kamienia, ze nie chce sie obracac w dana strone. Na fizie na uczelni prof. mial 2 takie same tylko z jakiegos tworzywa sztucznego, tlumaczyl dlaczego tak sie dzieje ale juz nie pamietam .
@Arkhotep
To na chuja na te studia chodziłeś, jak nic z nich nie pamiętasz?
To na chuja na te studia chodziłeś, jak nic z nich nie pamiętasz?
Ukształtowany kamień tak, w jedną ma mniejszy opór w drugą większy. Proste. Mnie zaciekawił raczej kształt ogólnie, dopasowany do dłoni i służący jako narzędzie
to jest takie coś co w kompasy wkładają i później wiadomo gzie trzeba iść jak ktoś nie wie gzie ma iść
@up
Z Twojego wywodu wniosek taki : idź gdzie masz iść byleś doszedł gdzie masz iść . Chyba .
Z Twojego wywodu wniosek taki : idź gdzie masz iść byleś doszedł gdzie masz iść . Chyba .
To je amelijon !
eksperymentuj.pl/kamien-celtycki-id-23.html tu jest co nieco opisane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów