📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mają tam komiczną, lecz całkiem skuteczną i szybką straż pozarną
Teraz będzie okazja dokładniej to jeździdełko posprawdzać i doprowadzić do porządku, tylko czy on to potrafi.
O i straż pożarna była na miejscu, to się nazywa być w odpowiednim miejscu w odpowiedniej chwili.
Reszta dziczy musi koniecznie przejechać. C🤬j, pali się, gówno widać, jadę.
Zajebista akcja naszych filipińskich kolegów - ten próbował bankami z wodą, drugi poleciał po wiadro z wodą ,kolejny wyskoczył z gaśnicą i ugasili ! gdyby to u nas miało miejsce to na 99% moto by całkowicie spłoneło - jak dla mnie mega propsy co by nie mówić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie