Nic mu nie wyskoczyło, nikt nie wymusił, na kapcia mi to nie wygląda - a dachowanie i tak zaliczył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oto dowód na to, że faceci nie potrafią kierować…
Na prostej drodze, w świetnych warunkach zjechał na pobocze i go poniosło
Gitta napisał/a:
a Wy musicie mieć skrzynie automatyczne, bo 3 pedały Was przerażają, a i tak je pomylicie i zatrzymacie na ścianie swojego pięknego białego suva, na którego tak ciężko połykałyście. A wiesz co było między suvem a ścianą? Małe skośne dziecko, ha tfu, skośne kaszojady.
zbyt mocno szarpnal kierownica w lewo, dodatkowo biale linie rowniez bywaja mega sliskie i zdradliwe
Gitta napisał/a:
Za to potraficie.. Gotować, i to chyba jedyne co dobrze potraficie
jedzie się jak misio świata,. muzyka na ful, uwaga rozproszona. jak jedziesz pieprzony młocie z szybkością powyżej trzydziestu, nie rozglądaj się jak panienka na weselu, nie podziwiaj widoczków czy tam wschodu lub zachodu. trzymaj kierownicę dwoma rękoma i skoncentruj się na tym co robisz i myśl o tym przewiduj co się może stać. tak jak on, jeździ większość zadufanych w sobie buców. poza tym hamerykańskie cacka tylko wyglądają na bezpieczne, tak naprawdę większość, nie przechodzi europejskich testów stabilności. 3,5 t na miękkim zawieszeniu to totalne gówno.
Pół filmu ten koleś zastanawia się jak wyjść z auta nawet mówi to tej parze :/ a szyby nie można opuścić
alucard321 napisał/a:
Plama oleju na drodze
Plamę to dała jego stara, że go ojcu z chuja nie zlizała i nie wypluła.
Tył mu się odkleił. I tyle. Przyczyny moga byc dwie opony, za szybko lub oba na raz.
To jest po prostu syndrom ofermy drogowej. Jak można w takiej sytuacji stracić panowanie nad wozem??? Trzeba być po prostu kurwa debilem. Już pomijam fakt posiadania tej zjebanej brody, tuneli w uszach i czapki zajebanej lodziarzowi. To jest jeden z tych, którzy zatrzymują się przed rondem zanim ktokolwiek do niego podjedzie.
jinn napisał/a:
To jest po prostu syndrom ofermy drogowej. Jak można w takiej sytuacji stracić panowanie nad wozem??? Trzeba być po prostu kurwa debilem. Już pomijam fakt posiadania tej zjebanej brody, tuneli w uszach i czapki zajebanej lodziarzowi. To jest jeden z tych, którzy zatrzymują się przed rondem zanim ktokolwiek do niego podjedzie.
jechałeś kiedyś amerykańskich suvem? Jezdziłem troche mustangiem który jest jednak bardziej stabilny od suva a i tak na zakretach robiło się mega nieprzewidywalnie. Nie wiadomo w ktorym momencie straci przczepność. W dodatku pływa. Komfort super ale prowadzenie masakra
Hvrittinge_sx napisał/a:
Wydaje mi się że wyleciał sworzeń, wykręciło mu jedno koło.
Popieram tą diagnozę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów