Nic mu nie wyskoczyło, nikt nie wymusił, na kapcia mi to nie wygląda - a dachowanie i tak zaliczył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie trzeba mieć kapcia, wystarczy mieć mocno niedopompowane koła - też potrafi zarzucić. Tym bardziej przy jednoczesnym hamowaniu i skręcaniu.
Koleś za mocno skręcił w prawo, po czym panicznie zaczął kręcić w lewo.
Do takich tematów albo skill na torze lub w dobrych symulatorach pomaga i w tedy człowiek bardziej opanowany się robi.
Do takich tematów albo skill na torze lub w dobrych symulatorach pomaga i w tedy człowiek bardziej opanowany się robi.
spanikował, nie ogarnął kierownicy i za mocno wcisną pedał hamulca no i jak to na hameryke przystało tylny napęd resztę swoje zrobił.
Ale nie było fuck aż dziwne i pomyśleć że debil nawet pasów nie miał zapiętych jednak bóg strzerze idiotow. Ale opony miał chyba z drewna wycięte.
Na zachodzie mają takie samochody, że można w nich stać. Nie to co u nas.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nic mu nie wyskoczyło, nikt nie wymusił, na kapcia mi to nie wygląda - a dachowanie i tak zaliczył.
A mina wejście w zakręt ze zbyt dużą prędkością na mokrej nawierzchni.
Plama oleju na drodze
Wydaje mi się że wyleciał sworzeń, wykręciło mu jedno koło.
Poszedł cały most i poluzował się magiel przez co stracił sterowność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów