📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
skurwiel śmieci w moim pokoju ;/ Zapałki na podłogę rzuca a gazetę na parapet...
Binaural i ASMR
Kurwa, jak mi ten fryzjer do ucha szepnął, to prawie z fotela wyskoczyłem :p
up@Tychol ciągle mam wrażenie że mucha mi siedzi na małżowinie bo nie odleciała... mózg rozjebany
taki sam efekt daje latający komar, którego nie widać ale wiesz gdzie jebany leci i w jakiej odległości.
Zakręć nim na kablu. Powinno dać dobre 4D (czwarty wymiar jak się urwie, wtedy będziesz miał slo-mo).
Nie zapomnij włączyć kamery.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów