📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Dobre. Już miałem wstać i mu wyjebać, że przyszedł mi na chatę bez zaproszenia...
Na necie powinien jeszcze wisieć 3d barbershop czy jakoś tak, w kazdym razie trójwymiarowy fryzjer ( pewnie czarnuch, a jak ) były też nagrania odgłosów wojny i wyścigi nascar w 3d, ale nie mam siły teraz tego szukać. Kto zaradny ten wrzuci linki.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
To jest zajebista opcja. Dałem sobie trochę głośniej słuchawki, zamknąłem oczy i kurwa myślałem, że ktoś mi na chacie jakieś harce odpierdala z tymi nożyczkami i gazetą.
Jak ktoś będzie miał więcej tego typu nagrań jakiś ciekawych to dawajcie
Jak ktoś będzie miał więcej tego typu nagrań jakiś ciekawych to dawajcie
od 1:55 poczułem się jak u fryzjera.
Loaloa napisał/a:
A to nie zwykłe stereo? Chyba na tym to polega?
był filmik z fryzjerem i z blablabla czymś tam, to polega to na dwóch mikrofonach..
Dobre są ciarki
okar19 stary dobry filmik , czuje sie jak by jakies postacie duchowe do mnie gadaly ale ich nie widac xD dobre
okar19 stary dobry filmik , czuje sie jak by jakies postacie duchowe do mnie gadaly ale ich nie widac xD dobre
Stary, uświadomiłeś mi, że miałem słuchawki całe moje krótkie życie na odwrót.
Dzięki
~okar19 Pamiętam jak po blancie kumpel zapuścił mi to na słuchawkach, dopiero masakra to była
Dzięki
~okar19 Pamiętam jak po blancie kumpel zapuścił mi to na słuchawkach, dopiero masakra to była
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów