18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Dźwięk V10
mcmt • 2010-09-15, 1:30
Można puszczać przed snem, można też ustawić jako dzwonek w telefonie. Żeby mieć w samochodzie to już trzeba mieć pe$o$...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Conscribo 2010-09-15, 1:32 34
ale za ten requiem for a dream to cukier do baku
Zgłoś
~tip.top 2010-09-15, 7:25 4
i banana w rurę wydechową
Zgłoś
DaKuz 2010-09-15, 8:01
Brakowało mi widoku trzech pasków za kierownicą. Ach te stereotypy
Zgłoś
mcmt 2010-09-15, 9:34
@up we sredniowieczu zyjesz. Na to auto kolesia z 3ma paskami nie bedzie stac... i nie chodzi tu o jednorazowy koszt zakupu.
Zgłoś
m................i 2010-09-15, 12:00 2
to byl dzwiek v10? tss, brzmiał jak z golfa WBR'a tego goscia od wp.pl

V10 jak V10...

ale najpiekniejszy dzwiek ma V8
Zgłoś
marcinsud 2010-09-15, 12:52 1
m_Zi ale tylko V8 zrobione w amerykańskim stylu. Brytyjskie, niemieckie i włoskie V8 nie brzmia tak fajnie, ale za to technologicznie są lepsze.
Zgłoś
p................s 2010-09-15, 12:53
kolejny bolid młodzież wiejskiej (za 15lat )
Zgłoś
bluecat 2010-09-15, 13:46 1
idź pan w pizdu z tą muzyką ...! Albo sound albo music.
Zgłoś
szefooo 2010-09-15, 14:25 9
Też bardziej przepadam za V8 i to najlepiej w jakiejś niepozornie wyglądającej obudowie.

Wyjście z zakrętu doprowadza moje uszy do orgazmu.
Zgłoś
mcmt 2010-09-15, 20:56 1
szefooo napisał/a:

Też bardziej przepadam za V8 i to najlepiej w jakiejś niepozornie wyglądającej obudowie.

Kombi to juz troche przegiecie, ale rowniez uwielbiam sedany rodzinne, bez sportowego wygladu, ale z pierdolnieciem. Sam celowalem w zakup takiego

Zdziwienie wlascicieli stuningowanych, uturbionych, dresiarskich bolidow - bezcenne
Zgłoś
dupaCyckDupa 2010-09-16, 15:32 1
dajesz malina dajesz.
Zgłoś
nikos 2010-09-16, 21:04 14
~mcmt
nie dość ze bmw to jeszcze nowe (wygląda jak klusek) i na filmiku gówno słychać ;/

szefooo merc
jeszcze tylko brakuje gejowskiego porsche

panowie zrozumcie ze wszystko co niemieckie jest beznadziejne :
piwo,kobiety,samochody,język..itp.

a tym wszystkim co napiszą żebym popatrzył na nasza motoryzacje odsyłam do poczytania na temat syreny sport, zobaczycie co chcieli zrobić a co mogli polscy inżynierowie ;/

to jest muzyka a nie te wasze szkopenwageny

Zgłoś
mcmt 2010-09-16, 21:40
Twoj problem polega na tym, ze oprocz wydawanego dzwieku starego, bardzo ciezkiego, nieefektywnego (25L/100km przy 200-250KM), ani wydajnego (6L, 200-250KM) silnika masz jeszcze tragiczniejszy balans i wage auta. Generalnie polecam kupic sadistic.pl/dzwiek-v8-to-moze-sie-w-polsce-sie-sprzedac-vt39386.htm ... powinno rozwiazac wszystkie Twoje kompleksy.

Przyklad, ktory podales z inzynieria i postepem nie ma nic wspolnego. Najzwyklejsze uwstecznianie sie.

Cytat:

wszystko co niemieckie jest beznadziejne :
samochody

Wszystko w temacie... Szkoda bazy danych na sprzeczke z 16sto latkiem.
Zgłoś
nikos 2010-09-16, 22:21
mcmt napisał/a:

nieefektywnego (25L/100km przy 200-250KM)

tak bo v8 i v10 kuje żeby jeździć oszczędnie
mcmt napisał/a:

ani wydajnego (6L, 200-250KM)

hmm ten u samej góry to super snake 750KM wiec chyba jednak wydajny...

mcmt napisał/a:

powinno rozwiazac wszystkie Twoje kompleksy.

nie mam kompleksów związanych z motoryzacją. I nie lubię tuningu wizualnego ani "dźwiękowego". Ale tu se przyznam ze jeżdżę małym samochodem (830kg) z silnikiem 1,4 ale za to z turbiną :d

mcmt napisał/a:

Przyklad, ktory podales z inzynieria i postepem nie ma nic wspolnego.

hmm czy próba wyprodukowania sportowego samochodu nie jest powiązana z inżynieria ani postępem? i fakt że projekt został zniszczony przez władze komunistyczne (bo był za zachodni) nie ukazuje nam jaki był możliwy postęp?

mcmt napisał/a:

Wszystko w temacie... Szkoda bazy danych na sprzeczke z 16sto latkiem.

jak byś nie zauważył mam 22lata ale to nie ma większego znaczenia.

porostu nie lubię jarania się niemieckimi samochodami i spuszczania jakie to są zajebiste (bo nie są)

i nie mów ze amerykańskie v8 nie brzmią zajebiście
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem