Obowiązkowa pozycja dla wszystkich "stuningowanych" Cinquecento, Seicento, Civic'ow itd... Level bardzo popularnego ostatnio procederu podmiany tlumika na podziurawiona rynne. Magnetyzer - KONIECZNIE...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
mialem to na parę dni.....nie dizała tak jak powinno i szybko sie nudzi...ale na 5 minut świetne:PP
bauns16 napisał/a:
mialem to na parę dni.....nie dizała tak jak powinno i szybko sie nudzi...ale na 5 minut świetne:PP
Na jakiej zasadzie to scierwo dziala?
Aby tylko zaciągnąć dziewoje(z wiejskiej potancówy) do cinquecento i dzięki temu bajerowi dalej pójdzie ze z górki
mcmt napisał/a:
Mysle, ze jest to uzaleznione od obrotow alternatora (stad czujnik w zapalniczce). Wieksze obroty powoduja ladowanie, wieksze natezenie pradu, czujnik to wykrywa i dostosowywuje dzwiek. Tak mi sie wydaje, ze to tak jest.
pierdolisz, chyba ze w beemkach nie zakładają regulatorów ładowania
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów