Obowiązkowa pozycja dla wszystkich "stuningowanych" Cinquecento, Seicento, Civic'ow itd... Level bardzo popularnego ostatnio procederu podmiany tlumika na podziurawiona rynne. Magnetyzer - KONIECZNIE...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dla śmiechu? Zajebiste
Trzeba miec dobre audio
Mam to u siebie w mojej CALIBRZE i daje respect na wiosce ;D
Kocham ten dźwięk. A może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie to działa? Bo jak on dodaje gazu to i w dzwięku silnik wchodzi na większe obroty. Jak to jest zrobione??
Jestem ciekaw co się dzieje w aucie jak ktoś ma automat ;]
mój maluch już nigdy więcej nie będzie brzmiał śmiesznie
Mysle, ze jest to uzaleznione od obrotow alternatora (stad czujnik w zapalniczce). Wieksze obroty powoduja ladowanie, wieksze natezenie pradu, czujnik to wykrywa i dostosowywuje dzwiek. Tak mi sie wydaje, ze to tak jest.
Krzychuuu, Kadettem tera!
"to moze sie w polsce sie sprzedac" sie zobaczy co da sie zrobic sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów