📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Z lekkim poczuciem humory ktoś kiedyś powiedział, że lepiej mieć siostrę w burdelu niż brata na Hondzie
A mnie się taki accordzik w sedanie podoba.
Hondy fajna auta. Nie psują się. Z dwojga złego wolę jeździć Hondą niż buraczanym VAGiem czy BMW. Chociaż E38 czy S8 D2 to bym przytulił
W garażu stoi legend II coupe i nie narzekam
Rocky_V8 napisał/a:
@up młody jeszcze jesteś Silniki sie zaczynaja od v6 ....
Zawsze można Hondę z V6 ostatnio zakupiłem Legenda Coupe z 88r z pierwszą V6 od Hondy
powiedział pasażer Neoplanu
Rocky_V8 napisał/a:
@up młody jeszcze jesteś Silniki sie zaczynaja od v6 ....
A tam pierdolicie, ja mam syfika 1.4 75 i sam płaczę na tych wszystkich filmikach ze śmiechu, generalnie fajne autko, w środku trochę spartańsko ale na 1 furę to fajnie czuć moc bo przy 70 na godzinę jest tak głośno jak w jakiejś zjebanej audi a3 przy 150
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów