📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie wiem czy on ma włosy czy czapkę
i teraz to czerwone gowno na alegrach bedzie chodzic za miliony z FM-u
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
50 carrots
Nie wiedziałem, że robiłem dubstep nim było to modne.
Kurwa mam coś takiego tylko nie wiem czy działa, ale guziki są mniejsze i do tego jeszcze majk jest poczekam pare dni aż film rozgłos będzie miał i opierdole za 5 tysięcy wreszcie dozbieram sobie do auta...
Ten filmik pokazuje z jakich gównianych dźwięków można zrobić dubstep i jak bardzo gówniany jest to rodzaj muzyki.
Odezwał się koneser rapujących opon
Spajdi666: po jakiego huja ci syntezator do kuchni? całkiem się już w głowach od hajsu pojebało tym ludziom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów