📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie dźwig tylko ładowarka...
Ale co bynie mowic, to tlumaczenie po polsku brzmi lepiej niz po angielsku ;D
Telehandler matoły.
Myślałem, że to operatora tak ładnie wyjebało z kabiny
@up Serio?Myślisz, że kogoś to tutaj interesuje albo lepiej, musi wiedzieć, jak się poprawnie ten sprzet nazywa?
@up Serio?Myślisz, że kogoś to tutaj interesuje albo lepiej, musi wiedzieć, jak się poprawnie ten sprzet nazywa?
Chyba gdzieś tutaj widziałem filmik z tą samą sytuacją tylko z innego ujęcia.
speedster napisał/a:
Myślałem, że to operatora tak ładnie wyjebało z kabiny
Tak bo lepiej być totalnym ignorantem, ale oczywiście mieć na każdy temat coś do powiedzenia.
Dźwig to jest np. winda. Bo działa w jednej płaszczyźnie. Od biedy na żurawie mówi się dźwigi. Ale kurwa temu sprzętowi to już bliżej do wózka widłowego (z tym narzędziem), niż do żurawia/dźwigu.
//sadolowy ekspert
w 00:13 słychać strzały
prawdopodobnie przyczyną wypadku było stworzone pole magnetyczne przez ruskich
//end
w 00:13 słychać strzały
prawdopodobnie przyczyną wypadku było stworzone pole magnetyczne przez ruskich
//end
A może by tak odmienić ten dźwig? Drogi użytkowniku zapomniałeś o dźwigu się chyba mówi, a nie drogi użytkownik zapomniałeś o dźwig.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów