18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kamil-c 2016-04-06, 18:34
No to klasykiem haha "Ale urwał"
Zgłoś
nerusss 2016-04-06, 19:12 3
Spokojnie tatuś kupi nowy.
Zgłoś
~Velture 2016-04-06, 19:17 29
@up
Widziałeś jego 'opaleniznę'?
Raczej tatusia to na oczy nie widział nigdy
Zgłoś
Essent 2016-04-06, 19:30
W takiej furze jak by mnie stać było to też bym się zabił na pierwszym,lepszym zakręcie.
Zgłoś
C................t 2016-04-06, 19:36
Co z Nami bedzie gdy spotkamy sie na prostej drodze...Nawet konfetti zadzialalo.
Zgłoś
pakicito 2016-04-06, 20:45 1
Cytat:

@up
Widziałeś jego 'opaleniznę'?
Raczej tatusia to na oczy nie widział nigdy

ale to rasistowskie, chociaż z drugiej strony pewnie ukradł skoro jest czarny
Zgłoś
CichaWoda 2016-04-06, 21:24
z bagażnika tego białe szmal i proszek na ulice wyleciał
Zgłoś
geminisaga 2016-04-07, 0:02
Chyba mial boczny wiatr
Zgłoś
hellbwoi 2016-04-07, 0:53 10
Na nic koni kupa, jak kierowca dupa.
Zgłoś
gomez1308 2016-04-07, 4:01 15
Od razu widać różnicę. Audi i napęd na 4, poszedł jak strzała, wszystkie nowinki techniczne utrzymały go idealnie prosto, odleciał bezpiecznie, piękny dźwięk, wszyscy cali i zdrowi.

Mustang, spalił pięknie kapcia (nie ukrywam że mi się podobało) wpadł drugi bieg i znowu pali lać (podobało mi się jeszcze bardziej) i wszystko byłoby OK gdyby za kierownicą siedział doświadczony kierowca, a tak wyszło jak zawsze.

Wnioski:
Jak masz odwrotnie proporcjonalnie hajsu do umiejętności to kup audi RS7, jak masz umiejętności ale mniej kasy bierz Mustanga, jak nie masz umiejętności ale jakimś cudem uzbierałeś na mustanga naucz się kurwa jeździć albo go sprzedaj i kup priusa.
Zgłoś
sars80 2016-04-07, 8:21 1
jeśli chcesz mieć furmankę o dużej ilości koni,

- nabądź praktyki w ich okiełznaniu
Zgłoś
czerczil 2016-04-07, 8:42
czorny zlapal przyczepnosc
Zgłoś
Wiewór 2016-04-07, 8:47 1
czy jest coś zabawniejszego od idioty w aucie, ktory chce przyszpanowac a rozpierdala fure? smieszniejsze sa chyba tylko argumenty zwolennikow zakazu aborcji
Zgłoś
marcinkru1987 2016-04-07, 10:12
Cytat:

jak nie masz umiejętności ale jakimś cudem uzbierałeś na mustanga naucz się k***a jeździć albo go sprzedaj i kup priusa.

nawet priusem te koczkodany sie pozabijaja. BTW stoja mlodziaki, kreca filmiki jak jeden z nich wyjezdza audi, przycisnie tylko na 2s a pozniej jedzie zgodnie z przepisami. drugi pajac myli kierunki na kierownicy i nie wie co sie stalo. to tak jakby dwie pospolitsze baby wsadzic w te samochody. efekt dokladnie bylby taki sam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem