📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W takiej furze jak by mnie stać było to też bym się zabił na pierwszym,lepszym zakręcie.
Co z Nami bedzie gdy spotkamy sie na prostej drodze...Nawet konfetti zadzialalo.
Cytat:
@up
Widziałeś jego 'opaleniznę'?
Raczej tatusia to na oczy nie widział nigdy
ale to rasistowskie, chociaż z drugiej strony pewnie ukradł skoro jest czarny
Chyba mial boczny wiatr
Od razu widać różnicę. Audi i napęd na 4, poszedł jak strzała, wszystkie nowinki techniczne utrzymały go idealnie prosto, odleciał bezpiecznie, piękny dźwięk, wszyscy cali i zdrowi.
Mustang, spalił pięknie kapcia (nie ukrywam że mi się podobało) wpadł drugi bieg i znowu pali lać (podobało mi się jeszcze bardziej) i wszystko byłoby OK gdyby za kierownicą siedział doświadczony kierowca, a tak wyszło jak zawsze.
Wnioski:
Jak masz odwrotnie proporcjonalnie hajsu do umiejętności to kup audi RS7, jak masz umiejętności ale mniej kasy bierz Mustanga, jak nie masz umiejętności ale jakimś cudem uzbierałeś na mustanga naucz się kurwa jeździć albo go sprzedaj i kup priusa.
Mustang, spalił pięknie kapcia (nie ukrywam że mi się podobało) wpadł drugi bieg i znowu pali lać (podobało mi się jeszcze bardziej) i wszystko byłoby OK gdyby za kierownicą siedział doświadczony kierowca, a tak wyszło jak zawsze.
Wnioski:
Jak masz odwrotnie proporcjonalnie hajsu do umiejętności to kup audi RS7, jak masz umiejętności ale mniej kasy bierz Mustanga, jak nie masz umiejętności ale jakimś cudem uzbierałeś na mustanga naucz się kurwa jeździć albo go sprzedaj i kup priusa.
czy jest coś zabawniejszego od idioty w aucie, ktory chce przyszpanowac a rozpierdala fure? smieszniejsze sa chyba tylko argumenty zwolennikow zakazu aborcji
Cytat:
jak nie masz umiejętności ale jakimś cudem uzbierałeś na mustanga naucz się k***a jeździć albo go sprzedaj i kup priusa.
nawet priusem te koczkodany sie pozabijaja. BTW stoja mlodziaki, kreca filmiki jak jeden z nich wyjezdza audi, przycisnie tylko na 2s a pozniej jedzie zgodnie z przepisami. drugi pajac myli kierunki na kierownicy i nie wie co sie stalo. to tak jakby dwie pospolitsze baby wsadzic w te samochody. efekt dokladnie bylby taki sam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów