📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Przez parę pierwszych sekund myślałem że mam lagi między oczami a mózgiem.
Generalnie wszystkie absy, asry i chuj wie co jeszcze sa gowno warte, wszystko fajnie wyglada na reklamach, a w rzeczywistosci1-2-3 sekundy w nieprzewidzianych sytuacjach zajmuje przetworzenie przez mogg informacji, pomyslenie sobie" o kurwa musze cos zrobic!" po tym czasie zwykle jest za pozno na cokolwiek. Jezeli czlowiek nie jest na to przygotowany to jest pozamiatane zanim wogole dojdzie do niebezpiecznej sytuacji.
Na studiach mielismy badania na jednym z pierwszych polskich symulatorow jazdy (kabina poloneza ), badanie polegalo na jezdzie i w pewnym momencie cos ci wyjezdzalo z boku, rzadko udawalo sie wyhamowac bo nawet jak sie wiedzialo na czym to badanie polegalo to nie mozna w nieskonczonosc utrzymywac stanu pelnej gotowosci, po chwili napiecie opadalo i czlowiek sie rozkojarzal.
Na studiach mielismy badania na jednym z pierwszych polskich symulatorow jazdy (kabina poloneza ), badanie polegalo na jezdzie i w pewnym momencie cos ci wyjezdzalo z boku, rzadko udawalo sie wyhamowac bo nawet jak sie wiedzialo na czym to badanie polegalo to nie mozna w nieskonczonosc utrzymywac stanu pelnej gotowosci, po chwili napiecie opadalo i czlowiek sie rozkojarzal.
Generalnie wszystkie absy, asry i chuj wie co jeszcze sa gowno warte
brak słow,to ze jezdzisz polonezem ktory tego nie ma nie oznacza ze jest to hujowe...wez to usun albo cos bo az sie wierzyc nie chce ze taki pojebany jestes
Pali się coś, że tak ucieka?
zajebał jak dzik w sosnę
widać że jego auto aż sie paliło do tego wyścigu
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
widać że jego auto aż sie paliło do tego wyścigu
Mare30ks ty jesteś chuja warty...
Mare30ks ty jesteś chuja warty...
sami jestescie chuja warci, mistrzowie kierownicy za dyche
brak słow,to ze jezdzisz polonezem ktory tego nie ma nie oznacza ze jest to hujowe...wez to usun albo cos bo az sie wierzyc nie chce ze taki pojebany jestes
Ubliżanie innym to jakiś twój fetysz? Jara cię to? Archiwalne warny jakby to potwierdzają.
Lalf napisał/a:
...Mare30ks ty jesteś chuja warty...
Kolejny z zaburzeniami i co wszystkie rozumy pozjadal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów