18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Dzwon
~krzys.toxic • 2014-01-20, 3:08
Chciałem się dzisiaj podzielić swoim wypadkiem samochodowym (zderzenie czołowe) pomimo ostrożnej jazdy nie byłem w stanie uniknąć zderzenia czołowego z renault. Póki co wrzucam fotki ze zdarzenia- kolizja miała miejsce w Osieku koło Lubina. Niestety moje autko nadaje się na złom.

19:20- dokładny czas zdarzenia!

Streszczenie:
Passat stoi z zamiarem skrętu w lewo, ładuje w jego tył golf następnie renault wymija oba samohcfody pakując się na mój pas co doprowadza do czołówki przy ok 40km/h a oto skutki...

Rano opiszę więcej na ten tamt. Musiałem sobie drinknąć ciutkębo psychicznie nie byłemw stanie ogarnąć tego.

BTW wyjebane mam na heaterów, mistrzów kierownicy i całą resztę która będzie pierdolić co to nie oni i jak by nie zrobili.. ok 2 sekund to za mało na jakąkolwiek reakcję .

jeśli będzie ktoś ciekaw co i jak zapraszam do komentarzy...
rano opiszę dokładnie kolizję z rysunkami. (teraz nie jestem w stanie- musiałem zaaplikować sobię %)

zdjecia zaraz po powiadomieniu policji- jakieś2 min po zdarzeniu.

reszta zdjeć w komentarzach
Zgłoś
bob806 2014-01-21, 13:55
hmm taki stary a poduchy zadziały
Zgłoś
MArcin911 2014-01-21, 13:59 1
Nie znam się na szmelcwagenach ale patrząc na poszerzenia na błotnikach to nie był byle golfik z 1.4 czy sdi pod maską. W skrócie współczuję.
Zgłoś
Qbbus1 2014-01-21, 13:59
plus za brak drewna i automatu.
Zgłoś
Gilznosa 2014-01-21, 13:59 1
dres w 3-drzwiowym golfie z matulą na przednim siedzeniu....ten świat schodzi na psy
Zgłoś
lemo1029 2014-01-21, 14:06 5
@Gilznosa
pewnie nie wiesz co to ironia.
więc powiem Ci w prost: świat schodzi na psy przez takich jak ty. ot co.
Może nie oceniaj człowieka, po tym, czym jeździ i na co go stać.
Dziwne, patrząc na datę urodzenia powinieneś o tym wiedzieć, ale cóż, inni umysłowo nigdy nie dorosną.
Zgłoś
Pawulon89 2014-01-21, 14:10 5
Nie wiem co ludzie mają do golfa albo BMW :/ jeżeli nie ma wydechu wielkości wiaderka albo piętnastu naklejek typu "NOS", "Sparco" lub "Toyo" to są to bardzo dobre i ładne auta.
Zgłoś
zieloonyy 2014-01-21, 14:10
Cytat:

I najważniejsze - jeżeli miałeś dzwona, masz założony kołnierz, napierdala Cię wszystko powyżej pasa, nigdy, ale to NIGDY nie próbuj tej samej nocy kichnąć, bo bankowo się posrasz.

You made my day bro, piwo!
Zgłoś
kothletino 2014-01-21, 14:11
No ale plus jest taki że masz teraz dobry dostęp do komory silnika, turbo, intercoolery, blołofy świat tuningu stoi dla ciebie otworem.
Zgłoś
przerzuta 2014-01-21, 14:11 6
Pierwsze co zrobiła idiotka z Polo, to wysiadła i zapytała co najlepszego zrobiłem.

Strzał z armaty w jej tępy ryj.
Zgłoś
MasterMefisto 2014-01-21, 14:12 1
w takim wypadku gdzie nie ma Twojej winy, symuluj kurwa ile się da, od razu mówisz, boli mnie głowa, rzygać się chce, proszę mi kołnierz założyć bo mnie szyja boli, kręgosłup itp. i lecisz na obserwacje do szpitala i symulujesz dalej. Dlaczego?
Mój znajomy miesiąc na l4, dobili mu do dupy, trochę symulacji, wziął sobie firmę która się zajmuje takimi sprawami i 9k dostał odszkodowania !! Najważniejsze to wszystkie badania itp ładnie dokumentować.
i btw, pasażerom też się należy
Zgłoś
karamon 2014-01-21, 14:13 5
Piwo za zesranie sie przy kichaniu
Zgłoś
flassh 2014-01-21, 14:24
@adaskowro

Dlaczego masz dwie różne felgi na przodzie ? Nasuwa się podejrzenie, że opony też były różne.
Co dalej z golfem się stało ?
Zgłoś
lechu92 2014-01-21, 14:30
Szkoda Golfa bo widze że blacharka w dobrym stanie.
Też mnie ciekawi co dalej z autkiem
Zgłoś
Enbeen 2014-01-21, 14:39 8

to jak wszyscy to wszyscy
tu akurat wypadek mojej siostry która wbiła się na czółko w tira
bez szwanku wyszła totalnie nic sie jej nie stało ani jednego zadrapania
Zgłoś
biolymks 2014-01-21, 14:42
W aucie z poduchami zawsze zapinaj pasy, bo nie sila uderzenia a właśnie one mogą cie zajebać. Jak takich poduszek nie posiadasz to wtedy twój wybór czy zapinać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem