Chciałem się dzisiaj podzielić swoim wypadkiem samochodowym (zderzenie czołowe) pomimo ostrożnej jazdy nie byłem w stanie uniknąć zderzenia czołowego z renault. Póki co wrzucam fotki ze zdarzenia- kolizja miała miejsce w Osieku koło Lubina. Niestety moje autko nadaje się na złom.
19:20- dokładny czas zdarzenia!
Streszczenie:
Passat stoi z zamiarem skrętu w lewo, ładuje w jego tył golf następnie renault wymija oba samohcfody pakując się na mój pas co doprowadza do czołówki przy ok 40km/h a oto skutki...
Rano opiszę więcej na ten tamt. Musiałem sobie drinknąć ciutkębo psychicznie nie byłemw stanie ogarnąć tego.
BTW wyjebane mam na heaterów, mistrzów kierownicy i całą resztę która będzie pierdolić co to nie oni i jak by nie zrobili.. ok 2 sekund to za mało na jakąkolwiek reakcję .
jeśli będzie ktoś ciekaw co i jak zapraszam do komentarzy...
rano opiszę dokładnie kolizję z rysunkami. (teraz nie jestem w stanie- musiałem zaaplikować sobię %)
zdjecia zaraz po powiadomieniu policji- jakieś2 min po zdarzeniu.
reszta zdjeć w komentarzach
19:20- dokładny czas zdarzenia!
Streszczenie:
Passat stoi z zamiarem skrętu w lewo, ładuje w jego tył golf następnie renault wymija oba samohcfody pakując się na mój pas co doprowadza do czołówki przy ok 40km/h a oto skutki...
Rano opiszę więcej na ten tamt. Musiałem sobie drinknąć ciutkębo psychicznie nie byłemw stanie ogarnąć tego.
BTW wyjebane mam na heaterów, mistrzów kierownicy i całą resztę która będzie pierdolić co to nie oni i jak by nie zrobili.. ok 2 sekund to za mało na jakąkolwiek reakcję .
jeśli będzie ktoś ciekaw co i jak zapraszam do komentarzy...
rano opiszę dokładnie kolizję z rysunkami. (teraz nie jestem w stanie- musiałem zaaplikować sobię %)
zdjecia zaraz po powiadomieniu policji- jakieś2 min po zdarzeniu.
reszta zdjeć w komentarzach