18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Dzwon
~krzys.toxic • 2014-01-20, 3:08
Chciałem się dzisiaj podzielić swoim wypadkiem samochodowym (zderzenie czołowe) pomimo ostrożnej jazdy nie byłem w stanie uniknąć zderzenia czołowego z renault. Póki co wrzucam fotki ze zdarzenia- kolizja miała miejsce w Osieku koło Lubina. Niestety moje autko nadaje się na złom.

19:20- dokładny czas zdarzenia!

Streszczenie:
Passat stoi z zamiarem skrętu w lewo, ładuje w jego tył golf następnie renault wymija oba samohcfody pakując się na mój pas co doprowadza do czołówki przy ok 40km/h a oto skutki...

Rano opiszę więcej na ten tamt. Musiałem sobie drinknąć ciutkębo psychicznie nie byłemw stanie ogarnąć tego.

BTW wyjebane mam na heaterów, mistrzów kierownicy i całą resztę która będzie pierdolić co to nie oni i jak by nie zrobili.. ok 2 sekund to za mało na jakąkolwiek reakcję .

jeśli będzie ktoś ciekaw co i jak zapraszam do komentarzy...
rano opiszę dokładnie kolizję z rysunkami. (teraz nie jestem w stanie- musiałem zaaplikować sobię %)

zdjecia zaraz po powiadomieniu policji- jakieś2 min po zdarzeniu.

reszta zdjeć w komentarzach

I tak skończysz tam gdzie inni.
Zgłoś
kemotek87 2014-01-20, 17:04 5
Ja bym się teleportował do góry na twoim miejscu i uniknął tego zdarzenia. No ale jak już wspomniałeś 2 sek to za krótki czas na reakcje
Zgłoś
Brzydkii 2014-01-20, 17:43 13
Co to za alufelgi, jaki rozstaw śrub i otwór i ile byś ewentualnie za nie chciał z oponkami?
Zgłoś
imegas 2014-01-20, 17:49
Aj głupotę zrobiłeś że do szpitala cię nie zabrali, poleżałbyś parę dni że niby cię boli klatka piersiowa czy kręgi szyjne i byś dostał minimum 6tyś odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu. Kolega dostał strzała na skrzyżowaniu w tył i miał obolałą szyję zabrali go do szpitala nie wiem ile poleżał tam ale sam adwokat do niego się zgłosił i założył w jego imieniu sprawę o odszkodowanie dostał 9tyś z groszami:D

Ojtam ojtam
Zgłoś
~krzys.toxic 2014-01-20, 17:50
To są prawdopodobnie borbety 15" 4x100 57,1 et 45 jak dobrze pamiętam... oponki zimowe komplet kosztował mnie (kupiłem miesiąc temu) 300zł felgi tyle samo... niestety nie sprzedaję

Zgłoś
booore 2014-01-20, 17:54 4
Przykro cholera. Wiem co czujesz.
Trzymaj się chłopaku.
Zgłoś
~krzys.toxic 2014-01-20, 18:11
dzięki booore, pal licho z kasą, przywiązałem się, włożyłem kupę czasu i serca żeby wyglądał tak jak wyglądał....

Dla zainteresowanych forum.roverki.eu/garage.php?mode=view_vehicle&CID=14186 link odnośnie autka.

Zgłoś
stachu2093 2014-01-20, 18:12 3
Przejmować się będziesz... Najważniejsze jest zdrowie. Samochód rzecz nabyta. Też miałem kolizję nie ze swojej winy, auto skasowałem dość mocno(almera n15. Pamiątka po zmarłym dziadku - jakby ktoś był zainteresowany, to mam sporo zdjęć samego auta dzień po zdarzeniu). Kobieta wjechała mi w tył jak skręcałem w lewo(jej wina). Też pierwsze co, to pytałem czy wszyscy cali, dopiero jak oczy zalały mi się krwią, to się wystraszyłem(szybę rozbiłem głową, pełno rozcięć, jedno dość poważne, do samej kości, 2mm od oka - 5 szwów). Karetka, zabrali mnie, pozszywali. Pierwsze co, to później chirurg do mnie, że lepiej dla mnie będzie, jak zostanę na 1 dzień obserwacji, bo jeśli nie była to moja wina, to dodatkowe pieniążki dostanę. I dostałem. Chodziłem obolały przez tydzień.
Szkoda całkowita za auto i niemała sumka za uszczerbek na zdrowiu(wyższa niż za samo auto), później dobiegałem się jeszcze zwrotu kosztów za zniszczone sprzęty(2laptopy, aparat fotograficzny i różne takie - siła uderzenia była tak duża, że powyrzucało sporo rzeczy z bagażnika). Także nie dość że miałem dużo szczęścia, bo ucierpiałem tylko ja(jechała jeszcze siostra, koleżanka i pies) i to nie jakoś mega mocno(bóle głowy, szyji, kości, mięśnie), to jeszcze zarobiłem na dużo lepsze autko i nowe sprzęty. Reasumując: szukaj pozytywów!
Zgłoś
gin 2014-01-20, 18:13 3
Z doświadczenia wiem, że w takiej sytuacji nie zdążysz nawet powiedzieć "Kurwa jego jebana mać".
Zgłoś
~krzys.toxic 2014-01-20, 18:22 4
imegas napisał/a:

Aj głupotę zrobiłeś że do szpitala cię nie zabrali, poleżałbyś parę dni że niby cię boli klatka piersiowa czy kręgi szyjne i byś dostał minimum 6tyś odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu. Kolega dostał strzała na skrzyżowaniu w tył i miał obolałą szyję zabrali go do szpitala nie wiem ile poleżał tam ale sam adwokat do niego się zgłosił i założył w jego imieniu sprawę o odszkodowanie dostał 9tyś z groszami:D

można w ten sposób a można całkowicie w inny. Jest firma która ściąga odszkodowania wystarczą papierki, faktury, opinia psychatry, ortopedy, szpitala kołnierz ortopedyczny zwolnienie- siedzenie w domu- żeby wyciagnąć więcej plus samochód zastępczy. Dwa lata temu miałem wypadek więc wiem jak to się odbywa

Zgłoś
mloodzian 2014-01-20, 18:44
A tam jak jesteś poszkodowany to siedź i się lecz a opowieści ile wyciągniesz zachowaj dla siebie bo później można narobić sobie problemów.
Zgłoś
Anper 2014-01-20, 18:45
Też płakałem po swoim golfie II ;(

o.O"
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2014-01-20, 18:46 2
marecin43 napisał/a:

A kim są do chuja pana heaterzy?

Napaleńcy.

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
magikp1 2014-01-20, 18:46
krzys.toxic napisał/a:

w auto władowałem prawie 5k, odrestaurowałem, pomalowałem, wszystko chodziło jak w zegarku, paliło na strzała... zakochałem się

Pojebany w starego chujowego rovera wsadzić 5 klocków!!
Nie lata nie rozum...
Zgłoś
~krzys.toxic 2014-01-20, 18:46 6
mloodzian napisał/a:

A tam jak jesteś poszkodowany to siedź i się lecz a opowieści ile wyciągniesz zachowaj dla siebie bo później można narobić sobie problemów.

posłuchałem się i poprawiłem się

siedzę i kuruję tylko ten przeklęty kołnierz otropedyczny mnie drażni...

magikp1 napisał/a:

Pojebany w starego chujowego rovera wsadzić 5 klocków!!
Nie lata nie rozum...

pojebany, nie pojebany... możemy się kłócić. chujowy czy też nie to Twoja opinia... sprawny, niezawodny, wygodny i mój. Jeśli nie masz kasy na samochód nie stać cię na nowy zajebisty superwypasiony- GOLF? BMW??? to z pewnością będziesz lepiej szanował to co masz. Może to przedmiot ale 3/4 napraw robiłem sam, nawet sam malowałem spędzałem godziny na głupim rozbieraniu i czyszczeniu lamp... najmniejsza rzecz zrobiona całkowicie przze mnie cieszyła mnie jak małe dziecko.... Nie zrozumiałeś...

Zgłoś
Sayagin666 2014-01-20, 18:49
za 2 miesiace na allegro : bezwypadkowy, 1szy wlasciciel, kobieta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów