18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Dzwon
~krzys.toxic • 2014-01-20, 3:08
Chciałem się dzisiaj podzielić swoim wypadkiem samochodowym (zderzenie czołowe) pomimo ostrożnej jazdy nie byłem w stanie uniknąć zderzenia czołowego z renault. Póki co wrzucam fotki ze zdarzenia- kolizja miała miejsce w Osieku koło Lubina. Niestety moje autko nadaje się na złom.

19:20- dokładny czas zdarzenia!

Streszczenie:
Passat stoi z zamiarem skrętu w lewo, ładuje w jego tył golf następnie renault wymija oba samohcfody pakując się na mój pas co doprowadza do czołówki przy ok 40km/h a oto skutki...

Rano opiszę więcej na ten tamt. Musiałem sobie drinknąć ciutkębo psychicznie nie byłemw stanie ogarnąć tego.

BTW wyjebane mam na heaterów, mistrzów kierownicy i całą resztę która będzie pierdolić co to nie oni i jak by nie zrobili.. ok 2 sekund to za mało na jakąkolwiek reakcję .

jeśli będzie ktoś ciekaw co i jak zapraszam do komentarzy...
rano opiszę dokładnie kolizję z rysunkami. (teraz nie jestem w stanie- musiałem zaaplikować sobię %)

zdjecia zaraz po powiadomieniu policji- jakieś2 min po zdarzeniu.

reszta zdjeć w komentarzach

I tak skończysz tam gdzie inni.
Zgłoś
karinawaw 2014-01-21, 19:25
Też mam Golfa 3. Nie sądziłam ,że przy 40 km/h można się aż tak poobijać. Gorsze widziałam wypadki i ludzie bez szwanku wychodzili.
Szkoda ,że nie rozrysowałeś na mapce tej sytuacji bo było by mi to lepiej ogarnąć.
Zgłoś
The.prophecy 2014-01-21, 19:49
adaskowro napisał/a:

matula - złamany mostek i strach przed jazdą autem.
[...]
ZAWSZE ZAPINAJ PASY

Matula nie zapięła?

@up - nie dziwię się że kobita się zgubiła, to skrzyżowanie jedynie Gmoch jest w stanie rozrysować. goo.gl/maps/F6Ihd

o.0
Zgłoś
KingOfEvil 2014-01-21, 19:57
Między innymi dlatego też nie kupie golfa, ni chuja nie zapewnia bezpieczeństwa nawet przy niedużej prędkościach (mam już jeden wypadek (jako pasażer) z poważnymi urazami w owym Golfiku III za sobą). Dopiero Golf V ma jakieś tam standardy bezpieczeństwa.

Skoro już rzeki płaczu i bólu dupy na temat kolizji/wypadków spowodowanych przez tępe kurwy to też bym wrzucił materiał z swojego kolizji ale zdjęć już nie mam a kamerki jeszcze nie miałem.

W każdym razie podobnie jak u Ciebie, dopiero 500zł uświadomiło jej że to jej wina. Volvo S40 R.I.P.

Zgłoś
adaskowro 2014-01-21, 20:09
@KingOfEvil

Niestety nie masz do końca racji. Strefy zgniotu zadziałały prawidłowo i przejęły dużą część siły uderzenia. Słupki A były nietknięte, a drzwi można było otworzyć bez problemu. Z tym, że mój golf miał cały pas przedni, podłużnice i sanki. Niestety większość aut z tego rocznika i w tym przekroju cenowym tego nie zapewnia.

@upup

Mama też miała zapięte pasy, i podejrzewam że to zadziałało na mostek. Już nie te lata. Druga sprawa, że fotel był ustawiony jak pod wysokiego grubasa, np pode mnie, a nie pod kobite.

Jak się będę jutro nudził w pracy i nie zapomne, to rozrysuje jebnięcie. A skrzyżowanie jest świetnie oznaczone i proste. Nydyrydy się zgubić. Laska po prostu wjechała na skrzyżowanie i nie mogła z niego zjechać. Na zjazd wybrała moment, jak już byłem 2 metry przed nią. Nawet nie zdążyłem nogi na pedał hamulca przesunąć.
Zgłoś
Patolecki 2014-01-21, 20:23
Fajny Golfik. był
Zgłoś
maryjanos 2014-01-21, 21:11
adaskowro napisał/a:

I najważniejsze - jeżeli miałeś dzwona, masz założony kołnierz, napierdala Cię wszystko powyżej pasa, nigdy, ale to NIGDY nie próbuj tej samej nocy kichnąć, bo bankowo się posrasz.

To kiedy wrzucasz zdjęcia osranych gaci?
Zgłoś
szymonliver 2014-01-22, 10:20
naprawdę wieś golf to miałeś rację
Zgłoś
Vakrol 2014-01-22, 12:15
Dlatego ojciec zawsze mi powtarzał Nie ufaj nikomu na drodze i jedź jakby każdy chciał cię zabić.
Zgłoś
A................a 2014-01-22, 17:08 2
Skoro wszyscy piszą o swoich jakże ładnych wypadkach pochwalę się też i swoim

Listopad 2012, z piątku na sobotę byłem w pracy na nocce, po powrocie spałem 2 godziny, ponieważ moja kobieta miała urodziny i obiecałem pomóc jej wszystko zorganizować (wyprawiała je w pubie dla znajomych). Cała zabawa trwała do 3, gdzie jeszcze trzeba było porozwozić ludzi i tak w drogę powrotną udałem się koło 6. Do domu miałem 32km i w momencie startu czułem się w miarę dobrze. Jako, że było zimno to podkręciłem ogrzewanie i zacząłem przysypiać. Gdy zostało mi do domu jakieś 3km i tylko prosta droga stwierdziłem typowym dla męskiego ego "Dam radę". Taaaa, dałem przygodę skończyłem w lesie, montując się w rów, ścinając jedno drzewo, a zatrzymując na drugim przy prędkości około 90km/h. Dosyć szybko otrzeźwiałem po uderzeniu i wyszedłem przez okno kierowcy, które wybiłem głową (drzwi zablokowane) o własnych siłach. Parę samochodów postanowiło mnie olać i nawet się nie zatrzymać, dopiero jakiś 5 udzielił pierwszej pomocy. Przygoda skończyła się na kilku szwach na głowie, paru siniakach i połamanej kostce w którą musiałem mieć wstawioną śrubę i zostanie ona ze mną na zawsze

Z mojej strony muszę pochwalić służbę zdrowia, może i dużo trzeba na nią narzekać, ale kiedy ja znalazłem się w potrzebie to naprawdę profesjonalnie mi pomogli oraz przebadali.
Pamiętajcie Sadole! Choćbyście nie wiadomo jakimi kozakami byli, nie uważajcie, że jesteście silniejsi niż sen, ja już dostałem nauczkę

Zgłoś
Novac 2014-01-22, 17:10
No proszę. Nowa moda na sadolu. Co drugi wpis teraz będzie z mojego wypadkowego pamiętniczka :/ Może zacząć opisywać zamontujecie kamery w autach?
Zgłoś
A................a 2014-01-22, 17:12 1
Novac napisał/a:

No proszę. Nowa moda na sadolu. Co drugi wpis teraz będzie z mojego wypadkowego pamiętniczka :/ Może zacząć opisywać zamontujecie kamery w autach?

Najpierw składaj poprawnie zdania, a potem się udzielaj
Zgłoś
hgh 2014-01-22, 17:13
Piwko za materiał własny. Pokaż zdjęcie szwów i kostki!

PS co to za auto!?
Zgłoś
Master_Christo 2014-01-23, 5:49
Jak będzeisz Golfa na części sprzedawał to pisz mi na PW bo parę gratów potrzebuje!
Zgłoś
meier 2014-01-29, 3:21 7
Akcja z dzisiaj koło północy. Typ najebany z kolegą(tez najebanym) postanowili, że sobie pozapierdalają po łodzi w nocy:). Nie wyszło kierowcy najlepiej ale to pasażer poniósł karę. Samochód BMW e39. Selekcja naturalna działa jak trzeba.

Cytat:

W mieszkaniu 21-letniego Damiana B. trwała impreza. Dwóch młodych studentów schowało Damianowi kluczyki od samochodu. Bali się, żeby nie wpadł na pomysł jechania gdzieś samochodem po alkoholu.

W nocy z wtorku na środę, kilkanaście minut po północy Damian wraz z kolegą wyszli z mieszkania. Chwilę przed wyjściem posprzeczali się z pozostałymi uczestnikami "domówki". Okazało się, że panowie znaleźli kluczyki od bmw Damiana i postanowili się przejechać jego nowym samochodem.

Według relacji osób stojących na ulicy aleją Politechniki bmw z dużą prędkością przejechało przez skrzyżowanie z Wróblewskiego w kierunku al. Mickiewicza. Chwilę później kierujący samochodem Damian stracił panowanie nad pojazdem. Samochód zjechał na prawą stronę. Połamał i powyrywał kilkanaście metalowych separatorów na chodniku. Z ogromną siłą bmw prawym bokiem uderzyło w drzewo. Samochód odwrócił się jeszcze w kierunku Wróblewskiego i zatrzymał się.

Do rozbitego bmw natychmiast podbiegli młodzi ludzie stojący chwilę wcześniej na al. Politechniki. Zadzwonili po pomoc i próbowali udzielić pierwszej pomocy pasażerowi, który wypadł z samochodu. Postępowali zgodnie z instrukcjami dyspozytora linii alarmowej. Niestety 21-letni mężczyzna zmarł.

Młody mężczyzna nie miał zapiętych pasów bezpieczeństwa. W wypadku przy dużej prędkości nie miał żadnych szans. Policjanci na miejscu zatrzymali kierowcę samochodu. Mężczyzna odmówił zgody na udzielenie mu pomocy medycznej, mimo powierzchownych obrażeń głowy. Badanie zawartości alkoholu w jego organizmie wskazało, że jest pijany. Miał w chwili zdarzenia ponad 1,6 promila alkoholu.

Policjanci bardzo szybko ustalili również, że mężczyzna stracił prawo jazdy po przekroczeniu granicy 24 punktów karnych. - 21-letni mieszkaniec powiatu tomaszowskiego, który prowadził bmw, niespełna miesiąc wcześniej został skazany na 6 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 3 lata za spowodowanie wypadku drogowego - mówi Marzanna Boratyńska z Wydziału Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji w Łodzi.

Pani prokurator na miejscu zdarzenia podjęła decyzję o zatrzymaniu mężczyzny, podejrzewanego o spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym. Zatrzymany 21-letni Damian B. po tym, jak sam wysiadł z rozbitego bmw, tłumaczył, że jest pijany, ale nie chciał nikogo zabić. Za spowodowanie śmiertelnego wypadku pod wpływem alkoholu sprawcy grozi do 12 lat więzienia.

i filmik nawet

źródło:dzienniklodzki

asdasdasd
Zgłoś
e................y 2014-01-29, 3:31 2
Jebany półgłówek, widać, że pierdolony synalek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów