18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Dzwon
~krzys.toxic • 2014-01-20, 3:08
Chciałem się dzisiaj podzielić swoim wypadkiem samochodowym (zderzenie czołowe) pomimo ostrożnej jazdy nie byłem w stanie uniknąć zderzenia czołowego z renault. Póki co wrzucam fotki ze zdarzenia- kolizja miała miejsce w Osieku koło Lubina. Niestety moje autko nadaje się na złom.

19:20- dokładny czas zdarzenia!

Streszczenie:
Passat stoi z zamiarem skrętu w lewo, ładuje w jego tył golf następnie renault wymija oba samohcfody pakując się na mój pas co doprowadza do czołówki przy ok 40km/h a oto skutki...

Rano opiszę więcej na ten tamt. Musiałem sobie drinknąć ciutkębo psychicznie nie byłemw stanie ogarnąć tego.

BTW wyjebane mam na heaterów, mistrzów kierownicy i całą resztę która będzie pierdolić co to nie oni i jak by nie zrobili.. ok 2 sekund to za mało na jakąkolwiek reakcję .

jeśli będzie ktoś ciekaw co i jak zapraszam do komentarzy...
rano opiszę dokładnie kolizję z rysunkami. (teraz nie jestem w stanie- musiałem zaaplikować sobię %)

zdjecia zaraz po powiadomieniu policji- jakieś2 min po zdarzeniu.

reszta zdjeć w komentarzach

I tak skończysz tam gdzie inni.
Zgłoś
Maror 2014-01-20, 19:18 1
Dokładnie rozumiem co czujesz, sam mam auto w które wkładam mnóstwo pracy, serca i kasy. Gdyby stało się coś podobnego to... Nawet nie chce myśleć. Ale powiem Ci jedno, myślę że wyjdziesz na tym wszystkim na swoje, za część kasy albo naprawisz tego albo kupisz następnego A resztę wydasz na %
Zgłoś
migdalowaa 2014-01-20, 19:20 1
czemu wy piszecie w komentarzach - chcecie zdjęcia jakieś tam z wypadku czy coś? to jest sadol, jasne, że chcemy (a przynajmniej ja) i jeżeli są warte to wrzucajcie czym prędzej

jak chcesz coś, to pisz PW, a nie kozaczysz na forum
Zgłoś
Muscasa 2014-01-20, 19:22
migdalowaa napisał/a:

jasne, że chcemy (a przynajmniej ja)

to pisz za siebie dziewczyno nie za wszystkich

porozbijane samochody? prawdziwi sadole woleliby materiał na harda

Nie pije, nie pale, nie przeklinam.
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....

Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Zgłoś
orwell14 2014-01-20, 19:22 1
Tak jak pisał jeden z sadoli w Twoim temacie. Jedź do szpitala na obdukcje, oj jak boli oj jak boli i żądaj odszkodowania. Do tego jak będziesz miał badania do ubezpieczyciela to też stękaj. Jak dostaniesz kwit z pzu to się odwołuj bo oni na początku zawsze szukają frajera - zaniżają maksymalnie $$$.

PS. Ciesz się, ze piszesz z nami, blacha to blacha, mimo dużego wkładu zdrowie jest najważniejsze
Zgłoś
~krzys.toxic 2014-01-20, 19:28
Kartonmen napisał/a:

2 Minuty po zdarzeniu , a strażacy już na miejscu

miałem zakrzywioną czasoprzestrzeń wieczorem w chacie trochę głupotę palnąłem ale sprawdziłem dokładnie godzine zdjęcia

19:33 była zrobiona fotka, pod 112 dzwoniłem dokładnie o 19:20. Czyli ok 10 min i byli już strażacy

przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Zgłoś
D................2 2014-01-20, 19:35
Uważacie ,że zwrot kasy z ubezpieczalni to takie super pieniądze to chyba się mylicie. Koleś władował 5 koła ,żeby odpicować samochód ,a teraz dostanie tyle ,żeby starczyło mu na takiego samego Rovera a wszystkie dane ubezpieczyciele biorą z tabel cen giełdowych . A koledze przypominam ,żeby wyjął zbiornik od instalacji gazowej jak ma bo to tez jakas kasa zawsze jest i od instalacji gazowej tez jest kilka części co na allegro spylisz szybko . O innych elementach jak radio i alusy chyba nie muszę wspominać.
Zgłoś
xRosomak 2014-01-20, 19:38
Wyklepie się.
Zgłoś
~krzys.toxic 2014-01-20, 19:46
Dexter2012, tiaaa.. radio, skrzynia, wzmacniacz, 8 głośników... wypruwam wszystko co będę mógł sprzedać części które włożyłem zawieszenie 2 komplety alusów, 8 opon z 6 mm bieżnikiem (zima, lato) jest tego trochę a nawet jeszcze więcej... rama z numerami do kasacji..

nie był zarażony LPG, ropą też nigdy nie śmierdział

Zgłoś
mare30ks 2014-01-20, 19:47
szkoda sprzeta ale kupisz nowy

by the way mam fajne e36 na sprzedaz

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Eliot Imperio 2014-01-20, 19:47 1
Browar za zdjęcia i niech Ci wynagrodzi stratę roverka. Sam mam 620Sdi i wyjebałbym typowi z baniaka jakby mi go tak rozbił. I chociaż w swojego nie władowałem takiej kaski, to mimo wszystko przywiązałem się do marki i zawsze forumowicz Roverków może liczyć na wsparcie.

Poza tym nie martw się, ciesz się że jesteś cały i nic Ci się nie stało- przecież to tylko samochód, zakochasz się w następnym równie mocno jak w tym.

Nie ma rzeczy niezastąpionych : )
Zgłoś
~krzys.toxic 2014-01-20, 19:50
Eliot Imperio,

tak się mówi... fajnie by było gdyby to był facet.. BABA ZA KIEROWNICĄ kurwa...

sprawdzałem już dział sprzedam auto na forum, znalazłem dość ciekawe auto 400 z 98r. tyle że prawie 500km stąd. jak trzeba to pojadę nawet roverem.. ekhm pociągiem

Zgłoś
ściwanek 2014-01-20, 19:53
Dzwon koło mojego osiedla Ale boby będo godoć Szkoda autka

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
DuckDodgers 2014-01-20, 19:57
Sam kiedyś skasowałem auto i wiem co to za uczucie. 60 km/h i na szczęście prawym bokiem w drzewo. Wyleciałem z fotela jak lalka żeby zajebać głową w prawą szybę po czym znalazłem się z powrotem na fotelu kierowcy. Potem wyjście z auta i macanie się czy na pewno jestem cały i żyję a później po 1h jak wróciłem do domu zaczęło mną telepać z nerwów że nie mogłem skupić myśli. Fajne uczucie

Dobrze, że Ci nic nie jest za rok będziesz to opowiadał na imprezach i się śmiał z tego.
Zgłoś
Corey_09 2014-01-20, 20:07
Ale felgi całe, przełożysz sobie do nowego

za 10 lat jak nazbierasz

No i Chuj!
Zgłoś
PimpMyDick 2014-01-20, 20:09 2
No, to teraz będziesz musiał jeździć Rowerem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów