📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
daj sobie spokój z sadolem ...na kwejku podobno jest zajebiście
Niedługo będą tu filmy, jak myjecie zęby
Budrys2000 - Dołączył 2017-08-23, 15:15
Data urodzenia: 18 Mar 1924
MartweMurzyńskiePłody - Dołączył: 2015-10-06, 15:04
Data urodzenia: 27 Paź 1989
Yhym Oto Ci! którzy będą nam dyktować co ma być na tym serwisie a co nie! Jako ze głosowania nie było to sami siebie wybrali. Samozwańcze duo cenzury Sadistic.
Data urodzenia: 18 Mar 1924
MartweMurzyńskiePłody - Dołączył: 2015-10-06, 15:04
Data urodzenia: 27 Paź 1989
Yhym Oto Ci! którzy będą nam dyktować co ma być na tym serwisie a co nie! Jako ze głosowania nie było to sami siebie wybrali. Samozwańcze duo cenzury Sadistic.
Potrzebuje tych gości przed drzwi zamiast dzwonka. Podchodzi listonosz i widzi walkę a po krótkiej chwili gong. Idealne. Ciekawe czy sprawdza się jako budzik.
Ghost39 napisał/a:
Budrys2000 - Dołączył 2017-08-23, 15:15
Data urodzenia:
18 Mar 1924
MartweMurzyńskiePłody - Dołączył:
2015-10-06, 15:04
Data urodzenia:
27 Paź 1989
widzę że obraziłem twojego chłopaka...
ktoś wie jak ta broń się nazywa?
Cain-Van-Horadrim napisał/a:
ktoś wie jak ta broń się nazywa?
Wygląda mi to na młot lucereński (ale ekspertem od średniowiecznej broni nie jestem).
pl.wikipedia.org/wiki/M%C5%82ot_lucere%C5%84ski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów