Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Auta przed rokiem 2000 to pierdolone trumny na kołach widzę od wielu lat poprawę bezpieczeństwa aut i jest naprawdę duży progres jeśli chodzi o bezpieczeństwo. Nowoczesne auta potrafią uratować życie umożliwiają wyjście niemal bez szwanku z kolizji które kiedyś zabijały wszystkich pasażerów auta. A wiem to jestem specjalisto bo pracuje w ubezpieczeniach warto posiadać nowe auto a nie jakieś klepane dełu.
Zrób test zderzeniowy poloneza z nowym peugeotem to polonez pojedzie dalej a peugeot góra na kasację
Słusznie, ładnych parę latek temu na obwodnicy Trójmiasta ciężarówka najechała na Matiza - praktycznie naskoczyła), efekt: dziadek, babcia i 2 wnuczków spłonęło. Miałem Matiza - autko fajne, szybkie, całkiem dobrze jeździło... Teraz w życiu bym takim gównem nie jeździł ale trzeba oddać ludziom sprawiedliwość, kupowali co było, płacili banksterom 3 x wartość tego gówna Daewoo i srali pod siebie ze szczęścia. Taka, kurna, prawda. 85% sadoli nigdy tego nie pojmie i niech nawet nie próbuje bo im te cienkie mózgi wypierdoli w powietrze. Amen.
Heh, miśku kolorowy, nie ty jeden przetrwałeś komunę, okres "odmrożenia", rozkwit kapitalizmu Wiem jak było, ba jest nawet do dziś, tyle że stopa jakości życia się podniosła.
Szczerze to wolałbym jeździć 20 letnim twardym jak mój siur o poranku SAABem, niż jakimś 5-cio letnim gównem, które zostało zaprojektowane tylko pod testy zderzeniowe, a przy dachowaniu nagle się okazuje, że głowy nie mamy.
Uderzysz w coś mniejszego - super. Uderzysz w coś większego - brak jakiejkolwiek strefy zgniotu powoduje cholernie spore obrażenia osobiście wolę mieć coś co przyjmie na siebie siłę uderzenia
Uderzysz w coś mniejszego - super. Uderzysz w coś większego - brak jakiejkolwiek strefy zgniotu powoduje cholernie spore obrażenia osobiście wolę mieć coś co przyjmie na siebie siłę uderzenia
Ale to od zawsze tak było, że uderzenie w coś większego niesie za sobą poważne skutki niezależnie czy to 20 letni trup czy nowe błyszczące gówno
Auta przed rokiem 2000 to pierdolone trumny na kołach widzę od wielu lat poprawę bezpieczeństwa aut i jest naprawdę duży progres jeśli chodzi o bezpieczeństwo. Nowoczesne auta potrafią uratować życie umożliwiają wyjście niemal bez szwanku z kolizji które kiedyś zabijały wszystkich pasażerów auta. A wiem to jestem specjalisto bo pracuje w ubezpieczeniach warto posiadać nowe auto a nie jakieś klepane dełu.
Ciężko mi uwierzyć że cokolwiek marki TATA lub Łada jest bezpieczniejsze od np. starego BMW o ile nie był bity i nie zjadła go rdza .
Słusznie, ładnych parę latek temu na obwodnicy Trójmiasta ciężarówka najechała na Matiza - praktycznie naskoczyła), efekt: dziadek, babcia i 2 wnuczków spłonęło. Miałem Matiza - autko fajne, szybkie, całkiem dobrze jeździło... Teraz w życiu bym takim gównem nie jeździł ale trzeba oddać ludziom sprawiedliwość, kupowali co było, płacili banksterom 3 x wartość tego gówna Daewoo i srali pod siebie ze szczęścia. Taka, kurna, prawda. 85% sadoli nigdy tego nie pojmie i niech nawet nie próbuje bo im te cienkie mózgi wypierdoli w powietrze. Amen.
jest i idiota od matiza
jest i idiota od matiza
Ty chyba, ćwoku pancerny, dawno kopa w tę tłustą dupę nie dostałeś? Czego się tu wymądrzasz? Czemu wyzywasz kogoś od idiotów bo miał Matiza? Jakbyś miał trochę doświadczenia życiowego to byś zrozumiał co miałem na myśli a tak tylko wychodzisz na ćwoka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów