Tatarstan, pijana matka , dwie córki i quad. Wynik widoczny na filmie. Zmarła 11 latka, 2,5 roczna w szpitalu .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Życie na zadupiu, kto normalny jak pojedzie w gości się nie napije? A wrócić trzeba, obowiązki. Cóż... Szkoda ich.
Takie darcie japy mnie denerwuje powinien jej zasadzić kopa w ryj aby zamknęła mordę.... Tak jak ten dżentelmen usypia niewiastę
hdposter napisał/a:
Takie darcie japy mnie denerwuje powinien jej zasadzić kopa w ryj aby zamknęła mordę.... Tak jak ten dżentelmen usypia niewiastę
Ty to musiałeś mieć przesrane dzieciństwo, w którym przerobiłeś wszystko włącznie z wchodzeniem ci wujka do wanny, wypadnięciem z kocyka, wyjadaniem trutki na szczury itd.itp.
Przykra sprawa.
Piwko dla matki za rozjebanie gówniaków
Starczy powiedzieć kobiet i wszystko jasne a... ojciec powinien sukę prądem jebać o ile sam nie leży pjany...
to ta która się darła to ta matka, czy 11 latka? czy ta w szopie? ale skoro się darła to chyba nie umarła? to kto kurwa jest synem kogo?
Owlman napisał/a:
Ty to musiałeś mieć przesrane dzieciństwo, w którym przerobiłeś wszystko włącznie z wchodzeniem ci wujka do wanny, wypadnięciem z kocyka, wyjadaniem trutki na szczury itd.itp.
Zajmij się lepiej czymś, co nie wymaga, aż tak wielkiego wysiłku umysłowego, jak pisanie komentarzy bo jesteś tak dowcipny jak twój ojciec, którego najlepszym kawałem jesteś ty.
croyna napisał/a:
to ta która się darła to ta matka, czy 11 latka? czy ta w szopie? ale skoro się darła to chyba nie umarła? to kto kurwa jest synem kogo?
Przecież to logiczne.... 2,5 latka jest widoczna na początku filmu, następnie kamerzysta idzie do matki, która między nogami trzyma 11 latkę. Ta co krzyczy może stała obok albo w środku tej szopy a może też siedziała na tym quadzie.
Jak się dziecka nie wychowuje nie rozmawia tylko daje "masz i daj mi spokój" to potem gówniarz umiera i płacz...
Ma ktoś namiar na nich? chętnie odkupie quada
Ma ktoś namiar na nich? chętnie odkupie quada
MalyMazur napisał/a:
Kuffa dechami zabity stan a kladem popierniczaja...
Mnie rozpierdala to że w szczerym polu to babą zajebała akurat w ten jedyną stojącą stodołe czy tam drewutnie...
Tatarstan..to i tatar jest świeżutki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów