📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
MaszAyahuaskę napisał/a:
Dzwonią bo nie umieją jeździć.
dokładnie, przecież w Rally Championship brało sie takie zakręty z palcem w dupie co nie?
Łapańce jeździć nie potrafią.
Ja się nie dziwię, że ten z LRY honda w słup zajebał. Oni to mają we krwi.
Żadnego komentarza czy warto obejrzeć, więc musiałem obejrzeć. Warto - kilka ciekawych wypadków
Dobre bo polskie - piwko.
dokładnie, przecież w Rally Championship brało sie takie zakręty z palcem w dupie co nie?
Nie wiem jak tobie ale mi nikt nie wkładał palca do dupy jak grałem w grę
kibice jak zawsze ,jak zawsze bezpieczni )
Te wypadki biorą się z braku podstawowych umiejętności jazdy sportowej. Jak zaczynasz hamować na zakręcie odpuszczając totalnie gaz, to wiadomo, że tył odciążysz i wylecisz. Oni chyba na to nie wpadli To jakiś rajd amatorski?
Kurwa moje pole!
wst91, no wreszcie ktoś ogarnięty z tematem. Jesteś w zakręcie, po całej piździe i kontra a nie kurwa sandał na heble bo to i tak nic nie da, a tylko pogorszy zwłaszcza że widać że jest ślisko i trzeba oponami odkopać trasę aż do odcinki na niskim biegu i wyprowadzić tonę żelastwa z poślizgu . Fizykę nie jest tak łatwo oszukać, ale da się , tylko kurwa nie astrą gsi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów