📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jeszcze maćka wstaw to w ogóle sobie zwalę
ROzjebałeś mi dzieciństwo.
A ta ruda kurwa w czym zagrała tą "rozbieraną" rolę??
Dobre ma cycki- co gadacie.
zauważyliście że ostatnio komentarze są lepsze od tego co jest w pierwszym poście i na głównej?
kolejne gowno . co mnie interesuja cycki kogos z klanu , jakiegos wiejskiego serialu dla debili?
Wy nawet kurwa nie wiecie, że Rysio z klanu grał Litewskiego gangstera w Ekstradycji i był postrach
Hej pan od familiady wygląda jak kawał byka... Od teraz jego żarty są smieszne!
Ojecik napisał/a:
Wy nawet kurwa nie wiecie, że Rysio z klanu grał Litewskiego gangstera w Ekstradycji i był postrach
@up: Mmmmonster kill najlepszy. ;0
A odnośnie tematu, to kolejny po Lady Gaga z fiutem tego typu. To się już nudne robi.
A odnośnie tematu, to kolejny po Lady Gaga z fiutem tego typu. To się już nudne robi.
Bez Maćka, Bożenki i tej małej nie powinieneś tego wrzucać.
Są cycki jest piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów