18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
easter egg
curt1.2 • 2017-11-07, 0:56
Cześć Sadole!
Patologia rzecz nie obca, każdy ją ma gdzieś wokoło siebie. Są duże i małe, rodzajów bez liku. Ona jest i będzie, więc postanowiłem się po prostu pochwalić swoją osiedlową atrakcją.
Jak to zobaczyłem targały mną na zmianę zachwyt, niezrozumienie, duma i uprzedzenie. Ale koniec końców wisi ta butelka do teraz, a zdjęcie sprzed może miesiąca.
Zgłoś
P................m 2017-11-07, 0:58 4
Piękne. Wiele razy próbowałem, mimo wszystko - zawsze butelka przegrywała z elewacją. Tutaj, niczym Dawid Goliata, pokonała odwiecznego wroga, zadając mu rany nie do zaleczenia. Piękne.
Zgłoś
Novik 2017-11-07, 3:02
No nieźle jak to jest dla ciebie patologia to fajnie masz w domu
Zgłoś
Qu4Q 2017-11-07, 4:11 1
Ktoś po prostu wlazł na dach i ją wbił w elewacje.. a jaracie się jakby co najmniej pizdnęła nią Włodarczyk.
Zgłoś
C................O 2017-11-07, 7:37
Sebuś nie wiedział że za butelkę 50gr kaucji płacą... mógł sobie ją w dupe wsadzić
Zgłoś
WeedLover 2017-11-07, 9:02 52
Przekaz tej instalacji artystycznej łechce moje poczucie piękna. Dotyka subtelnie mej wrażliwej duszy w najbardziej prozaiczny, ale jakże skuteczny sposób. Spojrzenie na ową, niby nic nie znaczącą, butelkę, od razu przywołały na myśl problemy naszego życia codziennego. Jesteśmy jak ten szklany pojemnik na płyny - puści w środku, zamurowani w schematach społeczeństwa reprezentowanych przez pospolity blok ze zwykłego betonu. Jestem poruszony.

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
arkulik 2017-11-07, 9:23
Zamierzony efekt architektoniczny.
Zgłoś
Red_Devil_1878 2017-11-07, 10:07
Sosnowiec taki piękny.
Zgłoś
Baltosz 2017-11-07, 10:26 1
W Łodzi jest cała ściana z takimi butelkami, ale nie mogę znaleźć nigdzie zdjęcia, a nie pamiętam ulicy. Boczna piotrkowskiej w bardzo bliskiej okolicy.
Zgłoś
styx38 2017-11-07, 10:33
patologia? to zwykły prank przecież...
Zgłoś
omgłomatkobosko 2017-11-07, 10:51 1
Masz tu w nagrodę, ale nie przejmuj się. Początki internetów zawsze są ciężkie

Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
kris1024 2017-11-07, 12:14 2
W Zielonej Górze, naprzeciw "Ojca" na ścianie akademika tak wbitych butelek jest ze 100
Zgłoś
Danmaz 2017-11-07, 14:46
@up
Miałem to napisać, piwko
Zgłoś
kordas 2017-11-07, 16:28 1
Red_Devil_1878 napisał/a:

Sosnowiec taki piękny.

butelka po bosmanie, więc raczej gdzieś w zachpomie
Zgłoś
biala20 2017-11-07, 20:24 1
Nie badx pan głąb, fizyki nie oszukasz! Fejk jak kutas, chyba, że przyklejona!

Biała
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów