18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Chill 2012-10-11, 15:08 81
Zgłoś
Stew 2012-10-11, 15:17 24
"We drink alcohol from the day we are born (Poland!)"
Zgłoś
P................n 2012-10-11, 15:18 14
Refren mnie rozjebał
Zgłoś
Emtecc 2012-10-11, 15:37 4
No nie wiem. Mi to wyglada ze jakis angol sie jasno nabija...i to w sumie w niezbyt zabawny sposob.....

podejrzliwie piwa nie dam.

W sumie to sie wkurwilem nawet.
Zgłoś
zeto88 2012-10-11, 17:42 2
@up prawda boli?
Zgłoś
ButcheredAtBirth 2012-10-11, 17:54 18
Czy nie można by zrobić jakiegoś zbiorczego na te wszystkie Style, aby ci którym one bokiem już wychodzą nie musieli ich więcej widzieć na oczy?
Zgłoś
C................1 2012-10-11, 17:55
Z tym jedzeniem to na serio? Nie maja co jeść to jak pracują?
Zgłoś
reloop 2012-10-11, 18:01 1
Piwko za "sexy kurvas"
Zgłoś
C................1 2012-10-11, 18:56 1
ButcheredAtBirth napisał/a:

Czy nie można by zrobić jakiegoś zbiorczego na te wszystkie Style, aby ci którym one bokiem już wychodzą nie musieli ich więcej widzieć na oczy?

Nikt ci tego ogladac nie kaze.
Zgłoś
j................s 2012-10-11, 20:09 1
Jak masz ochotę oglądać style, to na YT jest tego w chuj.Niektórzy mają kurwa dość!Wchodzę na sadola żeby obejżeć wypadeczek,soczyste pierdolnięcie a nie kurwa to! To już się przeżarło do zbiorczego.
Zgłoś
thoms0n 2012-10-11, 20:16 1
No zajebiste Wreszcie ktoś coś porządnego zrobił.
Zgłoś
ruffboy 2012-10-11, 20:17
to po chuj ta wlaczyles, wszedles i napisales komenta?
Zgłoś
kalosz90 2012-10-11, 20:32
Nie znam się na rosyjskim ale wydaje mi się, że w ruskim nie używa się takiego kurvas, mógłby jakiś lingwista to sprostować? Bo jeśli mam rację, to to jawne nabijanie się, mieszanie języka, na siłę pieprzenie akcentu przez jakąś angielską pizdeczkę, która pije gównianą herbatkę o 5 i jest pedałem, udającym słowianina.

Jako polak lubię wypominać, dlatego jeżeli ta (domniemana) kurwa jest anglikiem, to niech sobie przypomni 302 i 303 dywizjon, bez których jeszcze by się kurwy odbudowywały.
Zgłoś
Stablo 2012-10-11, 20:48
youtube.com/user/TheVujanic

Czysta szydera Gościu z UK, mimo wszystko mi się podoba.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów