📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Co żem ja zobaczył tu.
Heh a do niedawna sądziłem że to ruscy nas wykończą, nawet nie przypuszczałem że będą mieli konkurencję...
Jesteśmy przygotowani na pojawienie się co najwyżej jaboli.
Sranie sie z ebolą to dla mnie jakaś komedia, przez tą całą "epidemie" umarło 3,5 tyś ludzi, a na zwykłą grypę umiera 500 tyś ludzi rocznie. Epidemia w chuj.
3,5 tys. ludzi? Sprawdź dane. Wiesz gdzie ten wirus zebrał największe żniwo? Podpowiedx:
Już widzę jak komentując cwaniaki powyżej cisną się na ochotnika do opieki nad chorymi. Chyba co najwyżej do podpierdolenia zegarka ze zwłok..
Od siebie tylko dodam, że mapka w TVN jest do dupy. 2 dni temu jadąc do pracy słuchałem w radiu, że pacjent z Ebolą został wyłapany na lotnisku w Lipsku - pracownik ONZ, wracający z Liberii. Trafił do Kliniki Uniwersyteckiej, będąc jednocześnie 3cim (!!!) pacjentem z Ebolą w Niemczech.
Miłego dnia.
Od siebie tylko dodam, że mapka w TVN jest do dupy. 2 dni temu jadąc do pracy słuchałem w radiu, że pacjent z Ebolą został wyłapany na lotnisku w Lipsku - pracownik ONZ, wracający z Liberii. Trafił do Kliniki Uniwersyteckiej, będąc jednocześnie 3cim (!!!) pacjentem z Ebolą w Niemczech.
Miłego dnia.
To przeze mnie, sory.
nygas232 napisał/a:
To przeze mnie, sory.
Facet gra bakterią, Ebola to wirus.
Taka ściema nie przejdzie
Ebola, HIV, AIDS nielegalni imigranci, przestępczość i banany to główne towary eksportowe Afryki.
Był taki fajny film, nazywał się "Jestem legendą". Coś takiego będzie. Tworzą w laboratoriach chuj wie co a potem nie wiedzą jak się go pozbyć.
"Krajowy konsultant: Nie jesteśmy przygotowani na przyjęcie zarażonych wirusem ebola"
"Kopacz: Przyjmuję do wiadomości, że jesteśmy przygotowani na pojawienie się eboli"
"Krajowy konsultant: Nie jesteśmy przygotowani na przyjęcie zarażonych wirusem ebola"
U nas gówno zrobią bo żeby pracować z chorobami takimi jak ebola (około 70% śmiertelności) trzeba mieć laboratorium poziomu 5. W Polsce jest tylko laboratorium 4+ więc nawet zgodnie z procedurami nie mogą przebadać próbek pobranych od ewentualnego pacjenta tylko muszą wysyłać je do Berlina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów