📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spokojnie ona wie co robi. Gdyby trzymała gardę dobrze to po tym ciosie od niego wylądowała by w drugim pomieszczeniu
Teraz już garde będzie trzymała... Ale to z jednej strony... Została jeszcze druga.
Też wolę w łeb niż na wątrobę
EinsZweiPolizei napisał/a:
Też wolę w łeb niż na wątrobę
Przecież ty wolisz w dupę...
Nie ściemniej Nam tu teraz
Garda kurwa!
Tak się wyrabia pamięć mięśniową oraz odruchy bezwarunkowe.
Gdy zaczynałem treningi, na pierwszym trener ustawił nas w szeregu i każdy przyjmował cios. Wytłumaczył, że jest to po to, żebyśmy poznali sposób funkcjonowania organizmu po przyjęciu ciosu i oswoili się z nim. Jest to ważniejsze, niż zadawanie ciosu. Dlatego nie ma wśród zawodników tzw. "jednostrzałowców".
Dziewczyna mimowolnie przyjmie właściwą postawę, bo będzie miała taki odruch.
Mądry trener to podstawa.
Gdy zaczynałem treningi, na pierwszym trener ustawił nas w szeregu i każdy przyjmował cios. Wytłumaczył, że jest to po to, żebyśmy poznali sposób funkcjonowania organizmu po przyjęciu ciosu i oswoili się z nim. Jest to ważniejsze, niż zadawanie ciosu. Dlatego nie ma wśród zawodników tzw. "jednostrzałowców".
smc napisał/a:
Tak się wyrabia pamięć mięśniową oraz odruchy bezwarunkowe.
Ja tylko trenowałem gimnastykę korekcyjną, ale zgadzam się: postawa jest bardzo ważna.
przecież ta pozycja ręki jest bardzo dobra. Łokieć chroni wątrobę. Jedynie mogłaby się nieco bardziej skulić.
To trener dał dupska. Walić dziewczynkę z partyzanta, na pełnej sile, jeszcze tarczą - totalnie bez sensu. Mógł spokojnie zamarkować cios, żeby dziewczynka nauczyła się, że zawsze trzeba być gotowym.
Nawet, jakby postawiła podwójną gardę, to cios dwa razy cięższego, doświadczonego przeciwnika, by ją znokautował.
To trener dał dupska. Walić dziewczynkę z partyzanta, na pełnej sile, jeszcze tarczą - totalnie bez sensu. Mógł spokojnie zamarkować cios, żeby dziewczynka nauczyła się, że zawsze trzeba być gotowym.
Nawet, jakby postawiła podwójną gardę, to cios dwa razy cięższego, doświadczonego przeciwnika, by ją znokautował.
To mi się podoba jak baba dostaje
Piękne video, jestem nim zachwycony!!! Uśmiałem się, że hej!!! (Żeby się moderator nie sral, że post nie na temat)
Czemu moderacja usuwa posty, mówiące zgodnie z prawdą, że dany filmik to śmierdzące gówno z tik toka, jak to wyżej? To już nie wolno kurwa skrytykować jakiegoś badziewia? Co to kurwa, nasza klasa, czy sadol? Nie zliczę, ile takich postów mi usunięto. Dramat kurwa.
Czemu moderacja usuwa posty, mówiące zgodnie z prawdą, że dany filmik to śmierdzące gówno z tik toka, jak to wyżej? To już nie wolno kurwa skrytykować jakiegoś badziewia? Co to kurwa, nasza klasa, czy sadol? Nie zliczę, ile takich postów mi usunięto. Dramat kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów