Przygotowywanie obiadku dla starego
Spacerek po mieście
Wspólna kąpiel ze znajomymi
Mały słodziaczek
Macierzyństwo wspaniała rzecz
Higiena to podstawa
Sexi look
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Tych chorych ludzi się zapytaj a nie kościoła czy PISdu uwierz mi że 99% z nich i tak chce żyć!
I teraz powiedzcie ludzie kosciola i pisu czy eutanazja nie powinna byc legalna w takich przypadkach.
płód nie czuje, nie myśli. W przeciwieństwie do rodziców, którzy mocno czują jak ich dziecko cierpi .
Nieprawda, większość albo nie ma świadomości, że żyje, tylko czuje niewytłumaczalny ból, albo chciałaby się zabić, tylko nie ma jak, lub nie ma odwagi. Dlatego aborcja we wczesnym etapie jest najbardziej humanitarna.
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.I teraz powiedzcie ludzie kosciola i pisu czy eutanazja nie powinna byc legalna w takich przypadkach.