Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety, jak się słyszało o prawdziwych pedofilach, to zazwyczaj była mowa o zgwałconym i zamordowanym 5 letnim dziecku.. a nawet zwyrole potrafili noworodki gwałcić.
Tych z ECPU, to zazwyczaj łapią na jakieś 13-14 latki i 99% z nich wygląda na upośledzonych 😂.
Nie bronie dziada, ale nie mam też zamiaru stawać po stronie łowców pedofilów.
to byla ryba a nie czlowiek
woalbym takich lowcow niz tych naszych co robia identycznie to samo a jeszcze chyba nigdy zadnego nie wsadzili za kraty, wiec kto jest skuteczniejszy?
Dokładnie !"Wymiar sprawiedliwości" nie spełnia oczekiwań społeczeństwa w osądzaniu przestępców,bądź w ogóle odstępuje od zasądzania kar!Dlatego społeczeństwo bierze sprawy w swoje ręce I BARDZO DOBRZE!😁Dlatego "Zły" Tyrmanda miał takie powodzenie i..wszedł do klasyki gatunku!😁😁😁
Nie żebym skurwiela bronił, niech mu z dupy jesień średniowiecza zrobią w więzieniu, ale nie oszukujmy się. Ci łowcy pedofili nie robią tego dla idei, tylko dla lajków w massmediach, żeby zarobić kasę. A że ich się sporo namnożyło, to muszą wymyślać coraz mocniejsze akcje, żeby się przebić. W sumie, wychodzi na plus, bo coraz więcej zwyrodnialców jest łapanych, tylko trzeba to robić respektując prawo.
A co w przypadku gdy oni robią to na rzecz poprostu wylapywania ich i właśnie robieniu im takiego show ? Podjerzewan że, takie show zrobi więcej w głowie takiej kurwy niż spotkanie z policja. Ponieważ zazwyczaj policjia traktuje ich jak chorych... Nie każdy gość co nagrywa i kopie po łbie pedofila chce być Youtuberem... Nie mierz wszystkich jedna miarą.
Nie żebym skurwiela bronił, niech mu z dupy jesień średniowiecza zrobią w więzieniu, ale nie oszukujmy się. Ci łowcy pedofili nie robią tego dla idei, tylko dla lajków w massmediach, żeby zarobić kasę. A że ich się sporo namnożyło, to muszą wymyślać coraz mocniejsze akcje, żeby się przebić. W sumie, wychodzi na plus, bo coraz więcej zwyrodnialców jest łapanych, tylko trzeba to robić respektując prawo.
To jest ustawione gówno by zebrać siano od frajerów. Tego samego pokroju działa stop myśliwym, omzrik czy dioz
[ Dodano: 2024-08-15, 11:14 ]
A co w przypadku gdy oni robią to na rzecz poprostu wylapywania ich i właśnie robieniu im takiego show ? Podjerzewan że, takie show zrobi więcej w głowie takiej kurwy niż spotkanie z policja. Ponieważ zazwyczaj policjia traktuje ich jak chorych... Nie każdy gość co nagrywa i kopie po łbie pedofila chce być Youtuberem... Nie mierz wszystkich jedna miarą.
Chuja robią. Podżeganie do przestępstwa, zniesławienie jest karalne, a z KC publikowanie wizerunku. Gdyby to było na prawdę dawno by te ecpu grzało puche
w cipe dostal czy za malo moim zdaniem tak...kiedys pisałem z malolata jak ja poznalem miala 15 lat ja 25 i z jednej strony duzy rozstrzal wiekowy a z drugiej sama do mnie chciala przyjechac ale sie nie spotkalismy bo sie obsralem🤣
To byśmy teraz oglądali Twoją pucułowatą buźkę tutaj
Jakby było inaczej to na miejscu była by policja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów