Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie żebym skurwiela bronił, niech mu z dupy jesień średniowiecza zrobią w więzieniu, ale nie oszukujmy się. Ci łowcy pedofili nie robią tego dla idei, tylko dla lajków w massmediach, żeby zarobić kasę. A że ich się sporo namnożyło, to muszą wymyślać coraz mocniejsze akcje, żeby się przebić. W sumie, wychodzi na plus, bo coraz więcej zwyrodnialców jest łapanych, tylko trzeba to robić respektując prawo.
Haha tobie sie wydaje ze oni do pierdla idą? Naiwny jestes. Za wysylanie kutasa do dziecka jest kara do 2 lat wiezienia, wiec ten posiedzi kilka miesiecy albo przylepia mu prace spoleczne i na tym sie sprawa konczy. Choc w ich przypadku to pewnie wyglada tak, ze wypierdalaja z dokumentem na niepoczytalnosc i zadna kara ich nie spotyka.
Haha tobie sie wydaje ze oni do pierdla idą? Naiwny jestes. Za wysylanie kutasa do dziecka jest kara do 2 lat wiezienia, wiec ten posiedzi kilka miesiecy albo przylepia mu prace spoleczne i na tym sie sprawa konczy. Choc w ich przypadku to pewnie wyglada tak, ze wypierdalaja z dokumentem na niepoczytalnosc i zadna kara ich nie spotyka.
dokladnie tak jak kurwa mowisz, dlatego predzej wierze w ta rehabilitacje w lesie a po dobrym obiciu zeberek i mordy bedzie pamietal to do konca zycia i nigdy mu sie juz nie bedzie chcialo robic tego samego
Za wpierdol pedofilowi zawsze piwo a nie narzekanie kurwa.
Trzeba mu dać kopa z obu nóg!
Nie żebym skurwiela bronił, niech mu z dupy jesień średniowiecza zrobią w więzieniu, ale nie oszukujmy się. Ci łowcy pedofili nie robią tego dla idei, tylko dla lajków w massmediach, żeby zarobić kasę. A że ich się sporo namnożyło, to muszą wymyślać coraz mocniejsze akcje, żeby się przebić. W sumie, wychodzi na plus, bo coraz więcej zwyrodnialców jest łapanych, tylko trzeba to robić respektując prawo.
Cel uświęca środki
tacy sami zwyrole
Tak ale wykorzystują swoje zwyrodnialstwo w pożyteczny sposób
Niestety, jak się słyszało o prawdziwych pedofilach, to zazwyczaj była mowa o zgwałconym i zamordowanym 5 letnim dziecku.. a nawet zwyrole potrafili noworodki gwałcić.
Tych z ECPU, to zazwyczaj łapią na jakieś 13-14 latki i 99% z nich wygląda na upośledzonych 😂.
Nie bronie dziada, ale nie mam też zamiaru stawać po stronie łowców pedofilów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów