📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebał go pies zboczeńca pierdolonego
[ Dodano: 2024-08-14, 19:16 ]
Jebał go pies chuja starego
[ Dodano: 2024-08-14, 19:16 ]
Jebał go pies chuja starego
Dziadek pedofil, a ci łowcy pedo to zwykli zwyrole, od tego jest wymiar sprawiedliwości żeby ukarać takiego zboka, a nie banda zjebów którzy wyżywają się na drugim człowieku za donejty w internetach.
dużo lepsza edycja niż nasza Ojczysta. Mniej pierdolenia, wiecej karcenia. Leci zimny browarek
Przecież jedynymi ktorzy popełniaja przestępstwo na tyhc filmach ecpu są oni sami xD nakręcają rozmowy sami na te tematy a później nielegalne uzyskują adresy i podając się za policję wyciągają ludzi z mieszkania i stojąc w 10 koło chłopa wymuszają na nim zgodę na wizerunek xD
Słabo dostał, powinni na dzień dobry kastrować takich delikwentów
- seks z 13 latką to nie pedofilia !!!
- w polskim Kodeksie Karnym nie ma słowa o pedofili
- wiem że myślenie niektórych boli o ile w ogóle umieją myśleć
- w polskim Kodeksie Karnym nie ma słowa o pedofili
- wiem że myślenie niektórych boli o ile w ogóle umieją myśleć
Nie lepiej jakby mu chuja ucieli poprostu?
baronturbina napisał/a:
Ty lepiej wnioski wyciągaj zamiast obrażać. Na Ciebie też kiedyś sidła zastawią.
Welczur nie obrażaj Rumunow. Nazywaj rzeczy po imieniu czyli np „cygan”
dokladnie, a konkretniej CYGANIE to wygnany lud hinduski ktory ulokowal sie w Rumunii
Bardzo dobrze zrobili, i to nie był taki wpierdol jak piszecie rozjebali dziadowi pod okiem a powinien mieć rozjebany ryj . Gdyby doszło do spotkania z ta dziewczynka to miała by traumę do końca życia i tak szybko by O tym nie powiedziała, lub mogła by popełnić samobójstwo.
Velture napisał/a:
Bez obrazy ale nikt rumunów w Polsce nie rusza za ruchanie 12 latek i branie chuja znaczących ichniejszych ślubów bo sa oficjalnie mniejszością etniczną u nas.
Cięzarne rumunki <15 roku życia to u nas chleb powszedni a ojcami są stare capy 50 letnie co tam wysoko i mają prawdziwe złoto a nie tombak.
Co Ty z tymi cyganami zrównywanymi do Rumunów masz? Mi się to kojarzy z poglądami jakichś totalnych dołów bez pojęcia o świecie. Brytyjska prasa (nie tylko zresztą) pisze o cyganach z Polski popełniających jakieś przestępstwa per 'Polish'. Serio?
Moim zdanie powinien być związany za ręce i nogi. Ja bym tak zrobił. Powieszony tyłem na linie żeby dyndal. Zaciągnął spodnie i kijem bil po miechu. Sorry ze Śląska jestem. A potem oddany policji.
Niech mu loda zrobią jeszcze ,to nie sadol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów