📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa, ja go zawszę wrzucam, ide się ciąć
no ale za eda zawsze piwo.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
no ale za eda zawsze piwo.
Rewelacyjnie umiejętności interpersonalne. Przerósł sam siebie . Geniusz!
Podchodze do jakiegos typka i sie z nim witam zaczynamy gadac(myslalem ze to moj kuzyn), nagle skojarzylem ze go nie znam i mowie mu ze jednak pomylilem go z kims;D Koles na mnie popatrzyl i powiedzial ze tez mnie z kims pomylil. Dobry bajer pol sukcesu;)
IDeeJay napisał/a:
wie ktoś co to za nuta na samym początku? fajny basik ma.
xywa: IDeeJay
a po co ci ta "nuta" - bedziesz na imprezkach puszczal, gimbusiarski didżeju? andrzeju?
Amerykanie może i są głupi, ale są serdeczni i otwarci na nowe znajomości (wiadomo - nie wszyscy). W Polsce, albo by go ktoś zlał i poszedł dalej, albo dał mu wpierdol.
Myślę, że jakby była dobra bajera to żadnego wpierdolu by nie dostał.. podbiłby do jakiegoś koksa, siema, trenowaliśmy na tej samej siłce, kojarzysz Andrzeja, tego gimbusiarskiego didżeja? ple ple ple...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów