Nie chciał oddać piłki to dostał kopala
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Oprócz tego, że uważam wyczyn Hazarda za idiotyczny to powiem, że chłopaka od podawania piłek czeka wielka kariera w Barcelonie
chłopak chciał pokazać, że też może być piłkarzem
Będzie miał kłopoty Hazard po tej akcji. A chłopaczek pieniądze.
Their stuff at least sticks together"
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
mazurpl napisał/a:
Będzie miał kłopoty Hazard po tej akcji. A chłopaczek pieniądze.
Hazard karę od FA pewnie dostanie i to niemałą, ale ojciec skopanego chłopaka powiedział, że nie będą wnosić zarzutów przciwko Hazardowi. Zobaczymy jak się sprawa potoczy.
Swansea City media manager Jonathan Wilshere said: "The police have interviewed the boy, whose name we cannot give because he is under 18 and a vulnerable person.
"He and his father spoke to police and they are not pressing charges.
"He's been into the Chelsea dressing room and shook hands with Hazard. John Terry and Frank Lampard were exemplary in welcoming him into the Chelsea dressing room."
źródło: bbc.co.uk/sport/0/football/21174252
Jeszcze z gnojka ofiarę robią...
Brawo dla Hazarda , tak się zachowują prawdziwi WIELCY piłkarze
To dowodzi tego, że ci wszyscy (dobra, nie wszyscy) piłkarze to chamy skończone. Kopać dzieci, ptaki z połamanymi skrzydłami (kiedyś było coś takiego), pluć po chamsku na murawę... A wszystko to dla pieniędzy.
Młody się położył na tą piłkę a że mu niechcący Hazard pierdolnął kopa to cóż.
Jebnął to jebnął, dostał czerwoną kartkę, na chuj drążyć temat
Ok, czaje, nie kopie się leżącego bla bla, ale nie rozumie tego chłopczyka od piłki, zamiast zwyczajnie oddać piłkę jak ten już podbiegł to kładzie się na niej? :/ Sam sobie narobił
Kurwa dlatego nie lubię piłki nożnej.. sport dla płaczących pedałów.. Ci co będą mi odpowiadać.. zamknij ryj, dowód masz na górze, oglądnij swego mistrza Krystiana albo włącz mecz barcy.. mało dowodów?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów